Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

3tk Rull Tempel Read Rull Tempel Ise trükiste värvimise Katkendjoon Käsikiri Read Tava Rull Tempel (Must, Sinine, Kollane)

Laos
€17.45 €11.51

Sku:

n97580

Sildid:

3tk Rull Tempel Read Rull Tempel Ise trükiste värvimise Katkendjoon Käsikiri Read Tava Rull Tempel (Must, Sinine, Kollane)

Pakendi Sisu: saad 3 tükki käsitsi kerida templid 3 värvi: must, sinine, kollane.Piisav kogus ja rikkaliku värvi on võimalik kohtuda oma kasutamist ja asendamine vajadustele.

Toote Suurus: Iga käsikiri line tempel rulli pikkus on umbes 6x3.7x3cm/2.36x1.46x1.18in.Õige suurus paneb tasku, kirjatarbed penaali, või käekott.Mugav kaasas kanda ja lihtne kasutada.

Korduvkasutatavad: Seal on väike auk küljel kriipsjoon jooksva tempel lihtne ümberpaigutamine tint.Iga kord, kui te täitke tint, võite kasutada rull tempel tuhandeid kordi.Ja kogupikkus joonte võib olla kuni 100m/109.36 meetrit.

Lihtne Kasutada: meie käekiri read rull tempel on väga kasulik, lapsed, õpilased, lapsevanemad, õpetajad, jne.Sa ei tõmmata jooni ja punktiirjooned lihtsalt joonlauaga, mis on nii tülikas.Lapsed ja üliõpilased saavad kergesti joonistada jooni meie line-joonistamise tööriist.Lõbus joonte saavad samuti julgustada neid õppima, käsikiri.

Mitmekülgne: Õpetaja templid on oluline õppimise vahendeid igapäevases elus ja saab laialdaselt, et koolides, kodudes, uuringud, raamatukogud, bürood jne.Ka suurepärane kingitus oma sõpradele, klassikaaslastele, õpetajatele jne.Märkus: see ei ole soovitatav, et liini jooksva templid saab kasutada läikiv või kaetud paber, muidu tint tempel on maha hõõruda.

Värv: must+sinine+kollane

materjal: plastik

Pakendi Sisu:

3 x Read Rull Tempel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut