Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

4TK Lehm Kellad Klastri Trossi Suur Maamees Vintage Õnnelik Lehm Kellad Trossi Seina Riputamise Lehm Kellad Komplekt

Laos
€18.12 €14.14

Sku:

n103318

Sildid:

Unikaalne Räbal Šikk Disain: 4 Lehm Kellad Klaster Köis Rippus Seina Kaunistused esitleb räbal šikk, maamees stiilis, mis kiirgab vintage kaevata.Iga lehm bell klaster on käsitöö, tagades unikaalse ja spetsiaalse disainiga, et ei saa korrata.

Iseloomulik Kare, Vaata: lehm kellad on sihilikult loodud töötlemata vaatan, et lisada iseloomu ja isikupära iga töö.Vaatamata oma krobeline välimus, need kellad on valmistatud kõrge kvaliteediga ja on ehitatud viimase.

Mitmeotstarbeline Sisustus: Lisaks on pilkupüüdev seina kaunistused, need kellad saab kasutada mitmesugustel muudel eesmärkidel.Need tee ilus täiendusi Jõulud pärjad, tuule chimes, ja pulm teenetemärgid, tuues puudutus maamees võlu, et mis tahes olukorras.

Käsitöö Kellad: Iga kella 4 Lehm Kellad Klaster Köis on eraldi käsitöö, mis tähendab, väikesed variatsioonid on võimalikud, lisades, et nende ainulaadse ja isikliku võlu..Eco-Sõbralik Võimalus: Valmistatud ümbertöödeldud raud lehed, need kellad on loodussõbraliku valik kodu sisustus.Saate nautida ilu ja unikaalne heli, mida nad toodavad, kuigi ka teha positiivne mõju keskkonnale.

NÄPUNÄIDE: Rahvusvaheliste tooted on eraldi tingimused, müüakse välismaalt ja võib erineda kohalike toodete, kaasa arvatud sobivus, vanusepiirangud, ja keel, toote märgistamise või juhiseid.

Erinevad partiid võivad olla väikesed erinevused välimuses ja värvi vahel tegeliku objekti ja pilti, mis ei mõjuta kasutamist.

suurus: 10 x 7,5 x 7,5 cm

Materjal: Metall

värv: Nagu näha

Pakendi Sisu:

4 x Lehm Kellad Klaster Köie(Seal võib olla mõningaid erinevusi välimuse ja värvi, erinevate objektide vahel ja pilte partiidena, mis ei mõjuta kasutamist.)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Materjal Metallist
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut