Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Puuvillane Köis Tehase Korvi Kapseldatud Taim, Kootud Hoiukorv, Siseruumides Põranda Istutamine Potti Käepidemetega, Home Decor

Laos
€26.50 €17.76

Sku:

n10630

Sildid:

Kvaliteetne Materjal: Naturaalne 100% puuvillane köis ostukorvi.Valmistatud keskkonnasõbralik ja tervislik materjal, millel ei ole keemiline lõhn.

Stiilne Kaasaegse Kodu Decor: Koos minimalistliku välimuse ja disaini, meie sise-kapseldatud taim planter on Ideaalne lisades maamees veel kaasaegne Vajutage ükskõik millisesse ruumi teie kodus, kontoris ja fuajeed, kohvikud, baarid, ja paljudes muudes kohtades.

Mitmeotstarbeline Korvi: Mitte ainult pottidesse maja planter kate kaunistamiseks, kuid see on ka ideaalne, et kasutada ladustamise bin, et aidata hoida oma kodus korraldada.See võib kergesti kanda riideid, voodipesu, raamatud, puu-ja köögivili, kontoritarbed, ja rohkem.

Unikaalne Käepidemed: Pilu, käepidemed mõlemal pool on pehme ja lihtne liikuda.Saate korda köis tehase korvi, et säästa ruumi, kui seda ei kasutata.

Mitmeotstarbeline kasutamine: Need korvid on suur isiklikuks kasutamiseks kodus või kontoris, atraktiivne disain ja palju funktsioone muuta see suurepärane kingitus idee on baby shower, housewarming, Jõulud või sünnipäev.

Tüüp: Hoiustamise Korve

Värv:Nagu näha

Materjal:Puuvillane köis

Mõõdud:20x20cm/28x28cm/25x25cm

Pakendi Sisu:

1 * hoiukorv

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut