Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Seina Riiul Puidust Liblikas Crystal Kivi Seista Rippus Seinal Ekraan Riiul Boho Kodu Kaunistamiseks Tuba Decor

Laos
€18.26 €9.13

Sku:

n115094

Sildid:

Meie peen liblika-kujuline nurgas riiul loob rohkem ruumi oma kollektsioonide, küünlad, taimi ja rohkem.Ideaalne kaunistus teie elutuba, magamistuba ja uuringu ala.

Kirjeldus:

Toote materjal: puit

Toote Mõõdud: 22*28.5 cm/8.66*11.22 aastal

Pakk Nimekiri:

Liblikas nurga riiul*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Liblikad Kuju: Omaks loovust see liblikas nurga riiul.Peen liblikas kuju lisab elujõudu ja ilu oma ruumi, andes ekstra ladustamine oma teemad.Täis puhutud kunsti mõttes on tõsta oma decor uusi kõrgusi.

2.Optimeerides Ruumi: liblikas nurga riiul maksimeerib kasutada oma toa 90-kraadi nurgad.Pre-projekteeritud augud, paigaldada iga riiul seinale on imelihtne.Lihtsalt sisestage koormust kandev plaat auk ja keerake seda.

3.Stiilne Ekraan: Anna oma kodus veidi rafineeritumalt meie liblikas nurga riiul.Tõsta oma decor ja esitleda oma stiil, oma unikaalne disain.See on ideaalne väljapanek erinevaid objekte, nagu näiteks raamatuid, succulents, ja potitaimed.Lisada rohkem iseloomu, et oma kodu ja teha see tõeliselt sinu oma.

4.Laialdaselt Kasutatakse: See liblikad nurga riiul mitte ainult suurendab kuva ruumi, kuid samuti on hea teenetemärgi elutuba, köök, magamistuba, õppimis-tuba, kauplus.See on lai valik funktsioone, mis kasutavad tühikäigul nurgas ruumi.

5.Fantastiline Kingitus: Teha kestva mulje meie liblikad nurga riiul.Suurepärane kingitus sõpradele ja perele, see lisab veetlev touch igas toas on õhkkond pakkudes smart ladustamise lahendus tööriistad ja muud must-rikaste.

Päritolu Mandri-Hiina
Stiil Modern Stiil
Materjal Puit
On Nutikas Seade no
Teema Loomade

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut