Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Ruumi Kokkuhoiu Ventileeritud Lõikelaud Spaatliga Korraldaja Teenindavad Spaatliga Lusikas Ladustamise Rack Köök Nõude Omanik Countertop

Laos
€63.06 €31.53

Sku:

n123207

Sildid:

Bullet Punkte:

1.Ringi Servad ja Nurgad: Hoidke oma sõrme ohutu meie Nõude Omaniku ringi servad ja nurgad.Kavandatud korraldada oma nõud korralikult, see vastupidav rauast raam ja ABS materjali valdaja tagab usaldust kasutada.

2.Multifunktsionaalne Disain: Meie mitmekülgne nõude omanik mitte ainult hoiab oma köök puhas ja ilus, kuid võib ka kasutada, et salvestada lõikelauad, poti kaaned, söögipulgad, ja palju muud.Luua extra countertop ruumi ja korraldada oma köök kergust!

3.Täiustatud Hästi Maintainedness: ventileeritud ja vett hülgav, seest õõnes läbi disaini taga meie Anum Omanik hoiab köök essentials kuiv, hästi hooldatud ja vaba niiskuse eest.See tagab parema hügieeni ja rohkem rahustav cooking kogemus.

4.Lihtne Hooldus: Meie Anum Omanik on loodud, et hoida oma köök, nõud puhtad, kuivad ja hästi organiseeritud.See pakub äravoolu renn, et vältida vee kogumine ja jama teha oma countertop.Plaati on lihtne eemaldada jaoks kiire ja mugav puhastada.Hüvasti täis ja märg countertops meie Toiduvalmistamise Nõude Korraldaja.

5.Mugav Ladustamise Lahendus: Meie anum omanik on köök oluline!Selle lihtne ning elegantne disain, see sobib erinevate köök stiile.Seda saab liigutada ja paigutada vabalt, mistõttu on praktiline ja mugav salvestada ja korraldada oma nõud korralikult.

Andmed:

Korralda oma köök koos meie mitmekülgne Nõude Omanik Countertop.Selle ringi servad ja nurgad hoida teravad esemed nagu lõikelauad ja söögipulgad ohutu.Kasutada õõnes läbi disaini koha poti kaaned ja nõud kergust.Äravoolu renni alt hoiab kõik kuiv ja puhas.Liikuda ja koht vabalt kui vaja!

Kirjeldus:

1. Toote nimetus: Nõude Omanik

2.Materjal: Raud +ABS

3. Toote suurus: umbes 34 * 14.5 * 23cm/13.4 * 5.7 * 9.1 aastal

Pakkeleht:

Nõude Omanik * 1

Märkus:

1. Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

2. Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut