Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Web Koolitus Pesapalli Kinnas & Softball Ideaalne Täiskasvanud, Teismelised Parandada Käe-Silma Koordineerimine Saagi Golf Suurusega

Laos
€5.63 €2.81

Sku:

n1245

Sildid:

See kõrge kvaliteediga jäätis pesapalli kinnas on ideaalne tegemise koolituse mängud põnevamaks.Lihtne kanda ja teha, seda saab laialdaselt kasutada igaüks, kes armastab pesapalli.Nautige oma mängu selles fantastiline aksessuaar!

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: Pesapalli Kinnas Koolitus

Toode värv: must, sinine saadetakse juhuslikult

Toote suurus: 20.3*9,5 cm (täispikk suurus)

Toote materjal: sukeldumine materjal

Toote kaal: umbes 18g

Pakendi suurus: pikkus 11cm, laius 9cm, paks 2,5 cm

Toodete Nimekiri:

1*Pesapall Koolitus Kindad(random värvi)

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Kvaliteetne Materjal: Valmistatud pehme ja paks neopreenist materjal, need kindad on mugavad kanda ja ei kriimusta teie sõrmed.Nad on vastupidavad, mis teeb need ideaalseks pesapalli koolitus.

2.Koolituse Oma Oskusi: Tõsta oma pesapalli mängu meie koolitus kinnas.See kinnas lisab põnev twist oma koolitus rutiinne.Koolituse oma püüdmine ja viskamine oskusi.

3.Kompaktne ja Kaasaskantav: Koos kompaktne ja kerge disain, see baseball koolitus kinnas on lihtne kaasas kanda ja salvestada.Te võite harjutada oma oskusi, kas kodus või põllul.

4.Vaevatu Sobivus: Saavutada maksimaalset jõudlust neid pesapalli koolitus kindad, mis ei vaja keeruline nupud või stringid; lihtsalt tõsta neid ja Nautida mugav ja õdus sobi.

5.Mitmekülgne Kasutamine: Meie pesapalli koolitus kindad on mitmekülgne ja ideaalne peredele, kes nautida harrasteita.Need kindad sobivad kehalise kasvatuse tunnid koolis.

Kohaldatava Inimesi Laps
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut