Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Pilt Riidepuud Pildi Raami Riputada Konksude Isekleepuv Pildi Raami Riputada Konksud Keraamiline Klaas, Puit, Kivi Metall

Laos
€0.78 €0.55

Sku:

n126417

Sildid:

Otsin muretu lahendus, millega peatatakse esemete seinale?Otsida enam kui meie non-marking liim Wall Mount Kruvi Riidepuud.Sobivad kasutamiseks plaadid, klaasist, puidust ja metallist, need riidepuud funktsioon, veekindel ja rooste-tõend disaini pikaajaline kasutamine.Lihtsalt stick liim seinale lihtne paigaldada ja kasutada kergesti.

Kirjeldus:

Nimi: Küünte-tasuta konks

Mõõtmed: (ligik.)5*5*0.1 cm/1.97*1.97*0.04 tolli

Materjal: Roostevaba teras

Laadi nõuanded:

1. Tõttu värvi temperatuur ekraan, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, jne., seal võib väike värvi erinevus pildid mõned tooted, ja värv on teema, et tegelik toode!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage väike suuruse vahe.

Pakkeleht:

1* Pilt Konks

Vaata rohkem toote detailid

1.Usaldusväärne Tugevus: Meie roostevabast terasest konksud on uskumatu kandevõime, toetades kuni 10 kg ilma kukutades või painutamata.Non-marking liim tagab, et teie seinad ja mööbel jääb kahjustamata samal ajal peatatakse teie decor kindlalt.

2.Laialdaselt Kasutatakse: Meie mitmekülgne pilt konksud pakkuda laia kohaldamise ulatus.Kergesti peatada pildiraamid, fotod, riided, võtmed ja rohkem erinevate pindade nagu plaadid, puit -, klaas -, metall -, ja rohkem.

3.Lihtne Paigaldada: Saavutada šikk ja poleeritud otsida oma kodu nende lihtne ja mugav pilt konksud.Ilma vajadust naelte või elektrilised drellid, paigaldamine on lihtne - lihtsalt kinni liim seinale ja vajutage seda kindlalt.Oma seinad jäävad kahju-tasuta.

4.Pikk Teenindavad Elu Asenda liimi ja korduvkasutamise neid veekindel ja rooste-tõend pilt konksud valmistatud vastupidavast roostevabast terasest materjali.Ökonoomne ja säästev valik, mis säästab teie aega ja raha.

5.Kasutajasõbralik: Tegutseda lihtsalt oma Pilt Konksud ja nautida tugeva jäikusega jälgi jätmata või rikkuda oma seinad.Mitte-trace liim tagab, saaste-free peatatakse, pakkudes jama-tasuta lahendus teie pilte.

Nr. Konksud 1 tk
Muster Tüüp Täpp
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Roostevaba Teras

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut