Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Meik, Kott, Portatiivsete Ja Vastupidav Selge, Kosmeetika-Kotid, Millel On Suur Läbilaskevõime Selge Ja Kerge Meik, Kotid Meik Reisi

Laos
€15.48 €5.73

Sku:

n136081

Sildid:

Selle reisi meik kott uhke veekindel ja kerge disain koos suure võimsusega.Selle tugevdatud tõmblukk hoiab oma punkte turvaline, samas kui tema pesu kotti funktsioon võimaldab lihtsat puhastamist.Ideaalne on-the-go meik entusiast!

Kirjeldus:

Nimi: Makeup kott

Materjal: PU nahk+ Matt PVC

Suurus: Umbes

Väike 19.5*7*13cm /7.67*5.11*2.75 aastal

Keskmine 27*10*15 cm /10.62*5.9*3.93 aastal

Suur 30*12*22 cm /11.81*8.66*4.72 aastal

Pakkeleht:

1* Meik kott

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Tolmukindel Materjal: võid loota see meik kott, et hoida oma kosmeetika-hügieeniline ja kaitstud.Valmistatud kergesti puhastatav PVC-materjal, see on veekindel ja tolmukindel, mistõttu on see ideaalne igapäevaseks kasutamiseks või kui oled väljas.

2.Suure Võimsusega: Hoidke oma ilu peab rikaste, et see meik kott.Oma avarat panipaika on võimalik mahutada kõik oma kosmeetika-ja nahahooldustooted, ilu ja tööriistad.Ideaalne igapäevaseks kasutamiseks ja väljas liigub.

3.Vastupidav Materjal: See meik kott on valmistatud kõrge kvaliteediga materjale, mis ei ole lihtne murda ja saate kaitsta oma objektide kahjustuste eest.Tugevdatud tõmblukk tagab sujuva ja turvalise sulgemine.Läbipaistev materjal võimaldab teil sisu vaatamiseks ja neile juurdepääsu kiiresti.

4.Lai Valik Kasutamine: See meik kott funktsioone selge kott on lihtne nähtavus, naha hooldus kott salvestama peab rikaste ja pesu kotti hoida oma pintslid puhastada.Kas olete reisil või kodus, see kosmeetika kott saab rahuldada oma vajadusi.

5.Praktiline Kingitus: See meik kott on must-olla iga naine õues.Oma kerge konstruktsiooni, kompaktne suurus ja reisi-sõbralik disain teeb see lihtne ladustada ja vedada oma ilu peab rikaste iganes sa minna.

Kasutamine Reisi
Kohaldatav Ruum Garderoob
Vorm Istub Compression Tüüp
Funktsioon Öko-sõbralik
Tüüp Ladustamise Kotid
Mudeli Number meik kott
Muster Korter Tüüp
Toode Rinnapiima Säilitamise Kott
Päritolu Mandri-Hiina
Kuju Ristkülikukujuline
Materjal Veekindel PVC

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut