Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Auruta Seista Teleskoop Rõivas Steamer Rack Koos Riided Riidepuu Rõivas Steamer Tarvikud Hotellid Riided Kauplustes Ja

Laos
€33.18 €16.59

Sku:

n147312

Sildid:

Kirjeldus:

See riided steamer hammas on valmistatud kõrge kvaliteediga materjale, mis ei ole lihtne moonutada.See on pööratav riidepuu, mis võimaldab auru oma riideid erinevate nurkade alt.Üldine maksimaalne kõrgus on 63 cm/160 cm, mis mahutab eri pikkusega rõivad.Element kaalub vaid 0,6 kg/1.3 lbs, mistõttu on lihtne liikuda ja pood.See riided steamer hammas on ideaalne rõivaste jaoks tehased, kodus kasutamiseks, või reisida.

Kirjeldus:

Nimi: Riided Steamer Seista

Materjal: alumiinium

Suurus: kuni 160cm

Pakkeleht:

Riided Steamer Rack *1

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Paksenenud Alumiinium: kaikaga, mis on valmistatud paksenenud ja alumiinium, see auruti seisab riided on vastupidav ja on tugevam kandevõime.See on ka vastupidav deformatsiooni ja rooste.Alt võtab neli nurka toetama disain tagamaks stabiilsust ja tasakaalu.

2.Reguleeritav Pikkus: Teil on võimalik muuta teleskoop rod on auruti seista vastavalt oma eelistustele ja vajadustele.Maksimaalne pikkus on 63 cm/160 cm, mis on ideaalne aurutatud eri liiki rõivad.

3.Nautida Kiusame Vaba Triikimine On: steamer seista vastu kaardus disain, mis võimaldab teil raud oma riided 360 kraadi horisontaalselt ja vertikaalselt.On pööratav riidepuu võimaldab teil rahuldada mitme nurga alt triikimine kahjustamata kangast.

4.Kerge ja Lihtne Pood: objekti kaalub vaid 0,6 kg/1.3 lbs, nii et saate kergesti teha see ümber.Sa ei pea lahti see pärast kasutamist lihtsalt murra riidepuu ja ära panna.

5.Kohaldamisala: See auruti alus on sobivad eri stsenaariumide korral, nagu näiteks hotel reisid, koju jääb, rõiva tootmis-või jaemüük.Te saate seda kasutada auru sinu riideid, mugavalt ja kiiresti.

Päritolu Mandri-Hiina
Käitise Tüüp Alaline
Materjal Alumiinium
On Kokkupandav või Mitte Jah
On Pikendatav või Mitte Jah

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut