Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Tie Riidepuu Reguleeritav Pael Ladustamise Rack 360 Kraadi Pöörlevad Vöö Sall Artefakt Kapp Korraldaja Riidepuud Kodu Hoidmine

Laos
€11.36 €5.68

Sku:

n149334

Sildid:

Bullet Punkte:

1. 360° Pöörlev Konks: Meie lips riidepuu uhke 360°pöörlev konks on lihtne ja praktiline juurdepääsu oma sidemeid, vähendades hommikul stressi.See mahutab kuni 20 sidemed, hoides neid korraldatakse.Hüvasti otsivad õigust lips selle sujuv lahendus.

2. Karm ja Vastupidav: Tehtud tugevast ja vastupidavast PP materjal, see lips riidepuu mahutab kuni 20 lipsud, sallid, vööd või muud tarvikud ilma painutamata või murda.Samuti ei ole lõhn ja pikk kasutusiga.

3. Täiustatud Stabiilsus: lips hammas on eriline anti-slip kate, mida saab tõhusalt vältida esemete libisemist ja suurendab hõõrdumist.Saab riputada oma lipsud, sallid, vööd, rihmad ja muud tarvikud muretsemata neid kukkuda.

4. Tõhus Hoiustamine: Saavutada liigitada ladustamise meie multi-layer lips riidepuu on tasuta kõrguse reguleerimise funktsiooni.Korraldage oma sidemed korralikult ja salvestada kapis ruumi, hoides neid lame.

5. Mitmekülgne Lips Riidepuu: Meie multi-funktsionaalne lips riidepuu toimib vöö valdaja, sall korraldaja, sall omanik, necktie rack, ja rohkem, mis aitavad teil declutter ja korraldada oma kapis ruumi vaevata.Hoida oma tarvikuid koht ja lihtsustada oma igapäevast rutiini.

Kirjeldus:

Korraldage oma sidemed vaevata meie lips korraldaja kapp!Valmistatud vastupidavast PP (polüpropüleen) materjalist ja varustatud 360°pöörlev konks ja libisemisvastase kattega, see pakub multi-layer disain, mida saab pidada isegi suurrätikud.Hoia oma kapis korralik kergust!

Tehnilised andmed:

1. Toote Nimetus:Sall, Vöö Omanik

2. Materjal: ABS

3. Suurus: nagu on näidatud pic

Pakkeleht:

1tk*Sall, vöö omanik

Märkused:

1. Tänu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, mõned pildid kauba võib olla väike värvi erinevus, värv mitterahaliste ülimuslikud!

2. Tänu eri manual mõõtmise, palun lubage väike suuruse vahe.

Käitise Tüüp Konksu Tüüp
Funktsioon Öko-sõbralik
Liigitus Kokkuklapitavad Rack
Mudeli Number tie riidepuu
Nr. Määramistasandite Kolme-Kihiline
Päritolu Mandri-Hiina
Kasutamine Riietus
Kohaldatav Ruum Garderoob
Tüüp Ladustamine Omanike & Riiul

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut