Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Puuri Ladustamise Rack Seinale Paigaldatud Elektrilise Tööriista Korraldaja Raskeveokite Ujuvad Elektritööriistade Hammas Garaaž Ladustamise Nagid Korraldajad

Laos
€33.73 €16.86

Sku:

n157091

Sildid:

Bullet Punkte:

1.Ruumisäästlik: drill ladustamise hammas võib muuta raisatud seina ruumi kompaktseks tõhusat elektrilist tööriista, salvestamise ja kuvamise ala.Elektrilise tööriista omanik ladustamiseks riiul aitab teil hoida kõik oma tavaliselt kasutatakse projekti tööriistad korralikult organiseeritud ja garaažide või seminare ja käe jooksul jõuda.

2.Raskeveokite Disain: elektrilise tööriista korraldaja puurida ladustamise raam on valmistatud tugevast metallist hoidiku ja raske hinnata terasest traat, juhtmeta harjutused, laadimisjaama, kruvikeerajad, rolling vahend, riist-ja on tugev kandevõime.

3.Lihtne Paigaldada: See elektritööriistade abimees kaasas riistvara sealhulgas levy ankrud, 304 roostevabast terasest isekeermestuvad kruvid ja pistikupesa ankur.Lihtsalt mount nagid ja riiulid kohta levy või puidust seinad, kasutades levy-tüüblite ja kruvidega, kasutades eelistatavalt socket-tüüblite paigaldamisel konkreetsete blokeerida või tellistest seinad. (Märkus: Varruka ankrut vaja, 8mm drill bit)

4.Lihtne Kasutada: See tööriist hammas hoiab vastupidav garaaž vahendid olemas, keerates raisatud seina ruum on kompaktne ja tõhus salvestamise ja kuvamise ala võimu ja käsi-tööriistad.Sõltuvalt teie kasutamine, andke meile hoidke tööriistad korralikult töökoda, garaaž, kuur, kus iganes te neid vajate.

5.Müügijärgne Teenindus:Me oleme vastutavad meie enda puuri ladustamise rack.Kõik küsimused saavad vastatud.Ja me tahame teada teie tõeline ideede kõik üksikasjad üksusi, nii et me saame teha paremini toodete ja teenuste.

Kirjeldus: trell ladustamise hammas võib muuta raisatud seina ruumi kompaktseks tõhusat elektrilist tööriista, salvestamise ja kuvamise ala.Elektrilise tööriista omanik ladustamiseks riiul aitab teil hoida kõik oma tavaliselt kasutatakse projekti tööriistad korralikult organiseeritud ja garaažide või seminare ja käe jooksul jõuda.

Omadused: 1. See elektritööriistade omanikule raskeveokite disain aitab teil laadida maksimaalne 80ponds vahendeid kasutades kõiki 4 wall mount ankur.

2. 6mm raskeveokite terasest traat suurem keevituse tugevus, pulbervärvimine ei kriimusta.

3. Lihtsalt mount nagid ja riiulid kohta levy või puidust seinad, kasutades levy-tüüblite ja kruvidega, kasutades eelistatavalt socket-tüüblite paigaldamisel konkreetsete blokeerida või tellistest seinad.

Tehnilised Andmed: Toote Nimi:Puur Ladustamise Rack

Materjal: teras

Värv: must

Suurus: vt pilti

Pakett Loetelu: 1 x Puurida Ladustamise Rack

Kasutamine Toit
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut