Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Auto Leather Cleaner Universaalne Auto 100ml Nahkpolster Konditsioneer Spray Kaasaskantav Sõiduki Nahast Remont, sisustuselemendid

Laos
€12.05 €6.02

Sku:

n1712

Sildid:

Bullet Punkte:

1. Laiendada Elu Oma Auto: See auto salongi puhastusvahend võib hoida ära pleegib, lõhenemist, vananemine ja deformatsioon oma auto interjöör ning moodustavad kaitsva kile blokeerida UV-kiirte ja teisi kahjulikke aineid.

2. Pikaajaline mõju : selle auto salongi puhastusvahend, saate hoida oma auto interjöör puhas ja ilus pikka aega, vähendades teie puhastamise sagedus ja kulud.See takistab ka redeposition tolmu ja mustuse, muutes oma autot otsima uus ja värskem.

3. Laialdaselt U sed : See auto salongi puhtamaks saab kasutada ka puhta mööbel ja elektriseadmed kodud, bürood, hotellid ja palju muud.Kas teil on sedaan, MAASTUR, veoauto või RV, seda puhtam teevad teie interjööri ilme uus.

4. Lihtne Kasutada: saab puhastada auto salongi ilma professionaalse tööriistu või oskusi.Lihtsalt spray ja pühkige lapiga, ja sa saad puhas ja läikiv pind.Mingeid jääke ega kriimustusi on jäänud.

5. Lihtne teha: automotive interior cleaner on kerge kaal ja lihtne teha, nii et saate teha seda koos teiega kuhu minna ja seda kasutada igal ajal, teil on vaja puhastada oma auto.

Kirjeldus:

See nahk puhtamaks, sest auto salong on must-olla oma auto .See blokeerib UV-kiired kahjustavad naha ja vältida redeposition tolmu ja mustuse eest.Seda saab kasutada ka elektri-seadmete, jätmata jäägid või kriimustusi.See on kerge kaal ja lihtne kasutada

Omadused:

1. Projekti Tüüp : Auto Interjööri Remont, Glaseeraine

2. Maht: 100ml

3. Kohaldamisala: sobib auto interjööri, armatuurlauad, istmed, nahast diivanid, lapsed, jne.

Prod too Nimekiri:

Auto Nahk Puhtamaks *1

Toote Tüüp Nahk Ja Polster Cleaner
Toote Kaal 80g
Päritolu Mandri-Hiina
Erilised Omadused Auto Puhastus Komplekt Interjöör
Toote Maht 100ml

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut