Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

300 Lehed Rainbow Värvi Indeks Memo Pad Märkmete Raamatus Kleebis Notepad Järjehoidja Koolitarbed Kawaii Kirjatarvete Kingitused 2023

Laos
€2.92 €1.95

Sku:

n19219

Sildid:

Kirjeldus:

Lai valik rakendusi: need kleepuv lipu klapid sobivad faili, kaustad, kataloogid, arvuti teadetetahvlid, lugemine märgib, päevikud, arhiivide ja dokumentide liigitus ja tähistus, mis sobivad õpilastele, õpetajatele ja kontori töötajate kaubamärgi ja esile tõsta.

Läbimõeldud disain: need värvilised lehel sm-pool-läbipaistev disain, mis ei peida tahes teavet, mida te märgistatud; Pool-triibuline, liim, lihtne eemaldada ja asetada dokumendi silt, ei jäta mingeid kleepuv jääk pärast eemaldamist, tuua teile kena kasutamise kogemus.

Värvikas ja praktiline: eri värvi sildid aitab teil kiiresti leida ja leida teavet; Teie failid ja kirjed saab paindlikult klassifitseeritud neid helge neoon värvid, muuta oma elu ja oma dokumendid korras.

Kvaliteetse ja ohutu materjal: need värvilised vahelehed on valmistatud kvaliteetsest PET materjalist, mis on veekindel ja usaldusväärne, ohutu ja lõhnatu, võite kirjutada sujuvalt need sildid.

Piisav kogus: saad 300 tükki tab lipud 15 eri värvi, nagu on näidatud joonisel; Rikkalik kogus võib täita oma erinevaid nõudmisi ja asendused, ja sa võid jagada neid oma klassikaaslastega ja kolleegidega.

Kirjeldus:

Uued ja kvaliteetsed

Spetsifikatsioon: 300 tükki

Suurus:Nagu näitavad

Materjal: PET+raamat

Värv: nagu on näidatud joonisel

Komplekti kuulub:1tk

Märkus:

Palun vaadake mõõtmine.Väike mõõtmise viga on lubatud tavaline vahemik.

Kuna erinevates arvutites erinevate display värvidega, täname oma arusaamist, tegelik toode värv võib veidi erineda pildil

Brändi Nimi JETTING
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut