Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Lihtne Seksikas Paadi Kaela Maha Õla Tagasi Avatud Satiin Merineitsi Pulm Kleit Naistele Boho Pruudi Hommikumantlid Pühkima Rüü De Mariée

Laos
€188.26 €131.78

Sku:

n2224

Sildid:

Paadi Kaela

**TERE**

Tere tulemast minu poodi, meie meeskond saab kohandada proovi kleit sobitada oma mõõtmised.Palun valige suurus sulgeda oma keha suurus esitada tellimuse.Kui vajad kohandatud suurus või värv, palun sõnum meile või meile märkus, kui tellimuse andke meile teada soovite, et teie kleit sobima.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust.

1. Toote Photoshow

**NÕUANDEID**

Hind sisaldab ainult pulm kleit, mitte ühtegi lisaseadmed nagu kindad, loorid ja alusseelikud jne.Mõjutavad paljud tegurid, nagu näiteks lõikamine oskusi erinevate rätsepad, fotograafia valgustus, kaamera nurgad ja erinevate elektrooniliste kuvab, võib olla väike erinevus pulm kleit, mida saada ja pildil.Palun lubage mõni väike erinevus, mis on normaalne nähtus,Täname mõistmise.

2. Standard Suurustabelit

Kui sa tead oma keha suurusele väga hästi, ja see ei ole mugav uuesti mõõta oma keha, võite valida, et teie pulm kleit vastavalt standardile suurus.Palun kontrolli üksikasjalikud andmed ja esitama tellimuse suurusest lähemal oma keha suurus andmeid.Kui te vali mis tahes suuruse parameetrid, mis on oluliselt erinevad oma joonis, palun võtke meiega ühendust aega.

3. Meede Juhend

Meie meeskond saab kohandada proovi kleit sobitada oma mõõtmised.Kui teil on vaja meile teha veel täiuslik pulm kleit teie jaoks vastavalt oma mõõtmise andmeid, siis palun vali mõni suurus esitada, et esimene, peale arve tasumist palun saata mulle mõõtmise andmed kolme päeva jooksul.Palun mõõta vastavalt meie nõuetele.Me soovitame teil küsida oma pere, et aidata teil oma mõõtmised.Samuti võite leida professionaalne kohaliku õmbleja, kes aitab mõõta täpselt.Siin me näitame teile, mis mõõdud on vaja ja kuidas õigesti võtta neid.

Mõõtmised On Meil Vaja

Kui soovite Custom made , palun vali üks suurus, maksmise ja sõnum meile oma mõõdud allpool,

• Rind - Mõõta kogu täiel rinnal osa teie büst

• Vöökoht - Mõõta slimmest osa oma talje (üle oma naba, kuid alla oma ribcage).

• Puusad - Mõõta täiel rinnal osa oma hip-ala (umbes kolm tolli allpool vööjoont).

• Õõnes Hem (Ilma kingad) : Meede kaugusel kesklinnast ollarbone soovitud kleidi pikkus või põrandale.

• Vöökoht Hem (Ilma Kingad) : Mõõda oma Loomulikku Talje soovitud kleidi pikkus või põrandale.

• Kontsa Kõrgus : julgelt anda ligikaudne pikkus kontsad, et te kavatsete seljas.

• Kõrgus(ilma kingad) : Meede ülalt korrusel.

Kui kleit on pikkade varrukatega, samuti on meil vaja nende mõõtmiste alla,

• Käte silma = ___ cm/inches

• Bicep = ___ cm/inches

• Varrukad = ___ cm/inches

• Õlg õla = ___ cm/inches

Nipp made-to-order kleit võtab umbes 15-25 päeva teha.Kui protsess on keeruline, see võtab rohkem aega.Palun võimaldada piisavalt aega, tootmise ja transpordi kleit.Soovitame 2-5 kuud.

Kui teil ei ole piisavalt aega, palun võtke meiega ühendust aega, me soovitame teile maksma kiire kohaletoimetamise tasu eest ja kiirete otsuste tegemist.

4. Värv Chat

Kõige pulm kleidid meie poes saab kohandada värvi.Kui te soovite kohandada eri värvi pulm kleit, valige palun värvi number, mida soovite meile öelda, enne kui tellimuse.

5. Kohaletoimetamine Meetod

Objektid on võimalik saata UPS, FedEx, TNT, DHL, EMS,Hiina Post jne tarneaeg: 4-10 päeva, TNT, UPS, FedEx, DHL -Punkt on couriered Hiinast teie aadressile.Me võime murra kleit pahupidi, et kaitsta profileerimine või nöörimine. -Enne saadetise me teeme põhjalikku uurimist, püüdsin olla mingeid probleeme.Aga kui saad kauba leidnud probleeme, võtke palun meiega ühendust, me aitame teid korralikult tegeleda.

Näpunäited:

a.Me ainult laeva oma kinnitatud aadress.Palun veenduge, et teie merevedude aadress on õige, enne kui osta, P. O. Kastid ja sõjalise aadressid (apo, VMK), ei saa kätte.

b.Kui te olete pärit Brasiilia või Venemaa , palun jätke oma täielik nimi. (vastavalt korrigeeritud postiteenuste poliitikat Venemaa ja Brasiilia, vastuvõtja nimi peab olema täielik nimi.)

c.Kohta Maksu -, Tolli-on väljaspool meie kontrolli, siis me ei garanteeri selle kohta ja ei kannavad Maksu tasu.Võid lasta me teame õigus kuulutada hinna eest oma paki.

6. Tagastamise Poliitika

Teie rahulolu on meie pikaajalise tegevuse ja äärmiselt murettekitav.Peaaegu kõik tooted meie poodi saab tagastada, välja arvatud custom made ones.Palun pidage kleit täiesti uus originaal sildid ja etiketile.Palun võtke meiega ühendust enne kui saatis kleit tagasi!Me anname teile tagasi üksikasjad.Kui sa lihtsalt tagasi, et kleit aadress pakendi, me ei saa ja tagasi sa.

Näpunäited:

a.Me ei aktsepteeri tagastab kõik custom made hommikumantlid.

b.Me ei aktsepteeri tagastab põhjusel midagi pistmist suurus ja kvaliteet!Näiteks "ma ei meeldi talle", "ma, et see vale", "ma leian, teine kleit odavam".

c.Kui te ei vasta kvaliteeti ja kleit ei sobi teile ( Ainult standard suurus kleit ), palun võtke meiega ühendust 48 tunni jooksul pärast saate kleit !Esemed peavad olema originaal saadetakse seisukorras, unworn, muutmata kujul ja on kõik originaal pakendis.Kui on mingit tolmu , mustad laigud , muuta ja nii edasi , me ei paku toetust.

abiti da cerimonia vestidos de boda
Pulm Kleit Riie SATIIN
rüü de mariee rüü de iltamat de mariage
rüü longue gelinlik
Tagasi Disain Backless
vestido de novia sencillo vestido de casamento
Toote Tüüp Pulmad Kleidid
vestido de fiesta de boda Vestido Novia
Brändi Nimi Roycebridal
Vestido de novia vestidos de novia
Kaelus Paadi Kaela
Piht Looduslikud Tegurid
vestido de novia para boda tsiviil Vestidos De Fiesta
abito da sposa Kuulsus Kleidid
Teenetemärgi Volt
suknia slubna vestido longo
Moe Element Vintage
Tegelik Pildid Jah
pulm kogumise komplekt vestidos elegantes
vestido de noiva princesa rüü de mariee princesse
Sisseehitatud Rinnahoidja Jah
vestidos formais vestidos de dama de au
vestido novia tsiviil vestidos elegantes para mujer
vestido branco valge kleit
Rasedad Naised Jah
rüü mariage vestido de noiva sereia
trouwjurk hochzeitskleid
Siluett Merineitsi/Trompet
Varruka Stiil Maha Õlg
Varruka Pikkus(cm) Kolme Kvartali
Kleidid Pikkus Põranda-Pikkus
vestido de noiva simples rüü de mariee simples
Rong Sweep/ Harja Rongi
Päritolu Mandri-Hiina
Stiil lihtne
CN Jiangsu

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut