Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Tehase Hind Laevakere materjal 4 Inimese kummipaat

Laos
€1 853.77 €1 798.16

Sku:

n235843

Sildid:

tehase hinna kere materjal

Sammud paigaldada mootor:

1. Otsustada rooli pool oma paat

Väikesed täispuhutavad paadid, saab lihtsalt koha mootor keset ahtri ahtripeegel.Kuid suurem täispuhutavad paadid, peate kaaluma, millised küljed, mida soovite installida oma mount baasi.See sõltub sellest, kui on oma rooli pool.Kui teie kasutatakse rooli paadi pärit portside, seejärel monteerige mootor paremas servas, muidu mount mootor alates portside ja siis rool teisele poole.

2. Koguda mootori osad

Koguda osad oma mootor, korrigeerida võlli, et mootor ja pea assamblee peab olema fikseeritud mount.Pärast kokkupanek, jäta mootor seisma asendisse ja hoida vibu, mis on paralleelne pool.

3. Eemaldage mootori plaat

Eemaldage kruvid, mis kindlustaks paneelid ja eemaldada plaadid, leiad kinnitusava sealt.

4. Fix võlli boat center

Fix võlli, nagu kesklinna lähedal kui võimalik, nii et saad teada mis tahes triivib ja juhtimise probleeme siin, kasutades samal ajal mootor.

5. Positsioon mount eesmiste

Pärast puhastamist vibu nippi, mis võib erineda summa mootorid, asukoht mount on ees vastavalt sellele, ja see ei tohi muutuda rohkem kui ühe tolli igal juhul.

6. Kontrollige mootori pea ja oma seisukohta

See peab tobu overhand küljel paat.Kui ei, siis kontrollige seisukoht kaks korda.Kui see on ikka rippus positsiooni, mida on vaja selleks, et murda mootor pea.Lõpliku mark punkti, tuleb paadi suurus ja mootor peab täiesti sobivad piire oma paat.

7. Puurida mõned augud

Küsi keegi, et hoidke mount ja te puurida vähemalt kaks auku piloot suurus.Seejärel kasutage meeskondade juures puuritud augud, et määrata mootor.Nüüd saate eemaldada võlli või mootor pea puuri muud augud, see on lihtsam ja ilma pinget mootor nihkub.

8. Fix alumine osa

Alumine osa vibu nüüd on vaja kinnitatud kruvidega, mis on turvaline asukoht mount.Ja kinnitage külgplaadid paat ja sinu ülesanne on täidetud.

Eespool on kindlad sammud paigaldamist mootor sisse kummipaat.Sul võib tekkida palju probleeme, mis selle protsessi jooksul, siin on mõned asjad teil on vaja kaaluda.

Sertifitseerimine ce
PAK 1 Tükk
Kere Materjal PVC
Väljas Tegevust surfamine
Korrus Vineer Põrand
värv Kohandatud Värvi
Stiil Luksus Kena Paadid
Tasuta Tarvikud Pinkiste
Sündmus Ookeani veed
Võimsus (Inimene) 4
Toote Nimetus täispuhutav paat
Päritolu Shanghai, HIINA
Tarvikud õhu pump
suurus Customer Size
Seeria Täispuhutav Parv, Kalapüük Paadist
Tüüp Muud
Kasutamine lõõgastav

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut