Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Talvine Naiste Kootud Vibu Kindad Sooja Split Sõrmega Kindad Puutetundliku Ekraani Kašmiir Villased Labakindad Naine Heegeldatud Kindad Jõulud

Laos
€3.16 €1.65

Sku:

n25007

Sildid:

Kirjeldada:

Värv nagu pildil

Materjal: polüester kiud

Kaal: 55g

Mõõtmed: 21 cm/8.26 tolli

1. Kvaliteetne materjal: See uus aasta sügisel ja talvel villast kootud kindad on valmistatud kõrge kvaliteediga vill materjal, mis on pehme ja mugav.Seda saab tõhusalt kaitsta oma käed külma ja hoida sind soojas külmal aastaajal.

2. Vibu disain: tagumine osa kindad on kaunistatud armas vibud, mis lisab moes ja mänguline element kindad.Kas siduda juhuslik või ametliku kulumise, ta saab lisada armas sulle.

3. Käeulatuses on see kinnas vastu ekraani disain, mida saab kergesti kasutada ekraaniga seadmed, nagu nutitelefonid, tahvelarvutid jne.Saate hõlpsasti kõnesid ja sõnumeid saata ilma, võttes maha oma kindad, mis on mugav ja praktiline.

4. Kasutada mitu korda: See kinnas sobib erinevatel juhtudel, näiteks väljas tegevust, kaubanduskeskused, läheb tööle, jne.Mitte ainult võib see kaitsta oma käed külma, kuid see võib ka lisada oma moe mõttes ja saada oma peab-on moe aksessuaar, sügisel ja talvel.

Ettevaatusabinõud:

1. Me kõik teame, et erinevad arvutid näidata eri värvi, ja tegelik värv võib veidi erineda pildil.

2. Kui te leida seda raske valida suurus, minuga saab ühendust igal ajal ja anname sulle mõned soovitused, kuid see on oma viide ainult.

3. Me saame vastu tellimusi segatud tooted, värvid ja suurused.

See toode sisaldab

1 paar kindaid

Kallis ostja,Tere tulemast meie poodi.kui te soovite osta rohkem kui meil, mis on loetletud, siis palun võtke meiega ühendust.Tere tulemast.Loodan, et teil on kena päeva!

Päritolu Mandri-Hiina
Stiil Mood
Brändi Nimi Senza Fretta
Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Toote Tüüp Kindad & Labakindad
Sugu Unisex
Kinnaste Pikkus Kaar
Muster Tüüp Tahke
Materjal Polüester
Mudeli Number Vibu Sõrmega Kindad

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut