Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Kootud Näo Salvrätiku Hoidja Boho Põimitud Kude Omanik Korduvkasutatavad Kudede Kasti Korraldaja Dispenser Vannituba Söögilaud Auto

Laos
€33.09 €16.55

Sku:

n26980

Sildid:

See kude kamber on valmistatud käsitsi punutud vitstest on stiilne ja kasulik, lisaks igas toas.Standard kude karbid sobivad sees ja saab kergesti asendada uutega, kasutades lihtne.Tavaline kude karbid enam sisendama mittesoovitav tunne.Kasuta oma pulmad, tegevuskoht, või nii enesekindlalt.Tänu oma füüsilistele ja elegantse disaini, seda vitstest kudede omanik aitavad suurendada mis tahes valdkonnas.

Kirjeldus:

Suurus: umbes 14.5x14.5x14.5cm/5.7x5.7x5.7in

Materjal: Rattan

Värv: puit värv

Pakkeleht:

1* Rotangist Kudede Kasti Laht

Vaata rohkem toote detailid

1.Kaunilt Meisterdatud: See kude kasti kaas on valmistatud rotangist, mis on tugev ja graatsiline.See täiendab teie kodu decor, tekitamata ärritust.

2.Lihtne Kasutamine: Rotangist Kudede Kast sobib paljude 5 tolline square kude karbid ja meetmed 14.5x14.5x14.5 cm.Teil on vaja ainult sisestada paberrätikud, et varjata wc-paberi või paberrätikud.

3.Ideaalne Siseküljed: See kude kasti kaas on meisterdatud loomulik rotangist.See on sile ja lihvitud pind, lihtne puhastada ja hooldada.Ta lisab, a touch of nature koju, sobitamine boheemlane, maamees ja minimalistliku stiili.

4.Serveeri Pikka Aega: See kude kasti kaas on meisterdatud loomulik rotangist, et on kasvanud Vietnamis ning on püsiva kvaliteedi.See on ohutu kasutada, nii et saab hea enesetundega oma valik.

5.Õrn Kingitus: See rotangist kudede kasti kaas on läbimõeldud viis väljendada oma tänu selle eest, et iga kord, alates, et pulmad sünnipäevad, Jõulud, või housewarmings.See toob veidi loomulikku elegantsi igale kodule oma ilus disain.

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut