Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Vitraa Aken Rippus Paneel Koer Moon Rippuvad Kaunistama Elutuba Siseruumides Väljas Korter Home Decor

Laos
€4.07 €1.58

Sku:

n272026

Sildid:

See vitraaži koer on ainulaadne käsitöö akrüül töö, et refracts värviline valgus ilusti.Featuring disaini oma lemmik hirmutada, see on lihtne riputada ja aitab teil meeles pidada unustamatu korda kasutatud koos oma karvane sõber igavesti.Lisada puudutus isiksus, et oma kodu on see võluv kaunistamiseks.

Kirjeldus:

Toote nimi: Moon Koer Ripats

Toote mõõdud: 15*13cm/5.91*5.12 tolli

Keti pikkus: 50cm

Toote kaal: umbes 100g

Toote materjal: akrüül

Pinnad tehnoloogia: trükkimine

Tapeedid vorm: tapeedid kaunistused

Kuju: Koer, kellel on tiivad

Pakk Nimekiri:

Vitraaži koer*1

Tapeedid kett*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Usaldusväärne Materjal: See vitraaži koer on valmistatud peene tekstuuriga akrüül, et ei pleegi ja on ere värv.See on vastupidav materjal, mis talub erinevad ilmastikutingimused.Iga töö on käsitöö kes pöörama tähelepanu iga detail.

2.Eriline Koer, Disain: Hellitada oma armastatud lemmikloomade ainulaadsel viisil meie vitraaži koer featuring ingellik koera disain istub atop moon, saates armastust ülevalt.

3.Võluv Lisaks: Rõõmu on mesmerizing väljapaneku refracted päikesevalguse eest kui riputada see vitraaži koer oma lemmiklooma lemmik kohapeal.Ideaalne nii armas kaunistamiseks seinad, aiad, või selle lähedal lemmikloomade fotod, ta kiirgab eredad värvid ja toob rõõmu ja õnne oma kodus.

4.Riputada Lihtne: Meie vitraaži koer on loodud mugav peatatakse meeles.Varustatud pikk, reguleeritav kett, võid kergesti riputada see kõik akna -, seina-või lakke.

5.Fantastiline Kingitus: See vitraaži koer on suurepärane kingitus sõbrale või pereliikmele, kes on kaotanud oma armastatud karvane sõber.See aitab neil näidata oma armastust ja kaastunnet ja pidage meeles, unustamatu aega veetsid nad koos oma lemmiklooma igavesti.

Lemmiklooma Tüüp Koerad
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut