Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Lemmiklooma Placemat Koera Kaussi Matt Toidu Ja Vee Luu Kujuline Non-Slip Silikoon Lemmiklooma Söötmise Matid Väike Keskmine Koerad Ja Kassid

Laos
€20.21 €10.11

Sku:

n273496

Sildid:

Omadused:

1. Pritsmekindel: tõstetud servaga pat placemat takistab toidu või vee pritsmete välja ja vähendab puhastamise ajal.

2. Turvaline ja vastupidav: Tehtud toidu-silikooniga, pehme ja ohutu, vastupidav, ei ole lihtne murda, ja sobib väike-ja keskmise suurusega koertele ja kassidele.

3. Täiuslik disain: armas paw muster; käpajäljed on kasvanud ja on anti-slip omadused, mis võib tõhusalt ära hoida vee ja toidu kaussi alates tõmmatud ja üle tõstetud kui pets on söötmine.

4. Kaasaskantav disain: See on tapeedid auk mugav ladustamise; pehme ja kokkupandav lihtsaks kaasaskandmiseks.

5. Lihtne puhastada: pühkige lapiga, loputa veega, või pesta nõudepesumasinas.

Kirjeldus:

Materjal: Silikoon

Suurus: umbes 48*30*2cm/18.89*11.81*0.78 tolline

Toodete nimekiri:

1* Pet Placemat

Vaata rohkem toote detailid

1.Läbimõeldud Disain: Meie koera kaussi matt on projekteeritud armas paw mustrid.See on tõstnud riigi ja võib olla libe, seega tõhusalt vältida vee ja toidu kaussi alates tõmmatud ja üle tõstetud kui toitmine lemmikloomad.

2.Pritsmekindel Funktsioon: tõstatas edge disaini ümber meie lemmikloomade placemat saab vältida toidu või vee placemat alates täis ja määrdumise korrus, vähendades teie puhastamine aega.Sa ei pea muretsema on pahane astudes toidu või veega laiali põrandale.

3.Hea Kvaliteet: See koer kaussi matt on tehtud toidu-silikooniga, mis on pehme, turvaline, vastupidav ja ei ole lihtne murda.See sobib väike-ja keskmise suurusega koertele ja kassidele.

4.Kaasaskantav ja Kokkupandav Disain: See lemmikloom placemat on pehme ja kokkupandav.See on väike tapeedid auk, saab kergesti riputada see, ladustamise või läbiviimiseks.

5.Mugav Puhastada: saab kergesti pesta meie lemmikloomatoidu matt.See on võimalik pühkida lapiga või loputada veega.Ohutud materjalid, teha see on ka nõudepesumasin ohutu.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut