Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

5TK Peakatted Jaoks Resmed Airfit P10 Nina Padi Mask Rihmad Lisatud 10TK Kohanemise Klippe 1 Set

Laos
€25.76 €15.20

Sku:

n2938

Sildid:

5TK Peakatted Jaoks Resmed Airfit P10 Nina Padi Mask Rihmad Lisatud 10TK Kohanemise Klippe 1 Set

EXTRA COMFORT: Peakatted Rihm Asendaja ResMed AirFit P10 Nina Padi CPAP Mask on valmistatud ultra-pehme premium elastsed Nailonist anda ergonoomiline käepide ümber oma pea katkematu täielik öösel magada.

Ultra-Mugavus Headgears: -Valmistatud premium elastne kangas tagab selle, mugavust ja pehmust.Mahub mugavalt, et edendada katkematu, kogu öö magada teile.

Super Elastsus: -super elastne kangas peakatted on loodud sobima mugavalt oma peaga.Split tagasi rihmad saab laiendada lahus lõdvema sobi või vähenenud koos tihedam sobi, hall pool on kulunud, ees läbi, sinine pool silmitsi, ei ole kare tunne ja mugav kanda.

Vastupidav Kasutada: -Meie peakatted rihmad on suur, pehme ja paindlik pull-vastupidavad, see on tehtud premium nailon, et tagada pikk aega kasutada, piisavalt materjali annavad ekstra vastupidavuse, ja klambrid, saate reguleerida, õlapaelad pikkus kergesti vastavalt teie pea suurusele.

Lihtne hooldada: -Meie rihmad on kerge pesta, kasutades õrnatoimelise seebiga, loputada ka, ja kuivada lasta nädalas.Ärge peske peakatted on pesumasin või nõudepesumasin ja peakatted tuleks vahetada iga 3-6 kuu järel, et tagada selle sobivus ja tihend on just iga kasutada.

Kuidas pesta toodet?

Soovitame Käsi pestes Peakatted rihm nädalas, kasutades sooja vee ja õrnatoimelise seebiga, seejärel loputa hästi ja õhu käes kuivada.

Tehnilised andmed:

Materjal: Plastik+Nailon

värv: sinine+hall

Pakendi Sisu:

5 x Nina maski peakatted

10 x kõrge kvaliteediga plastik klambrid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut