Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Universaalne Mootori Cam Gear Lock Paindlik Auto Ajastus Lukustamine-Vahend DSM ECLIPSE 4G63 EV Usaldusväärne Camshaft Cam Gear Lock tööriistakomplekt

Laos
€23.45 €9.85

Sku:

n3449

Sildid:

Universaalne Mootori Cam Gear Lock Paindlik Auto Ajastus Lukustamine-Vahend DSM ECLIPSE 4G63 EV Usaldusväärne Camshaft Cam Gear Lock tööriistakomplekt

Bullet Punkte: 1.Vastupidav ja Kauakestev: Meisterdatud suurepärane legeeritud materjalid, selle mootori cam gear lock tagab suurepärase tugevuse ja vastupidavuse.Oma kulumiskindel ja fade-tõend laadi, see saab taaskasutada erinevates mootori mudelid usaldusväärselt ilma märke kulumisest.

2.Kasutusmugavus: Meie Mootori Cam Gear Lock tagab ohutu ja mugav remonti cam käigud erinevad bussid, veoautod, Maasturid, RVs ja rohkem.Saavutada suurem efektiivsus ajal parandamise ja muutmise tõttu mitmekülgne ühilduvus autode erinevaid mudeleid.

3.Multi Värvid: Tõsta oma mootori vaatame koos meie Mootori Cam Gear Lock.Valida nelja värvi: punane, must, sinine ja hõbedane: sobitada oma erinevaid vajadusi ja eelistusi.Väljendada oma isiklikku stiili ja teha avaldus see toode on erinevaid värve valida.

4.Ultra-Portable Mugavus: Ära lase oma väiksusele loll sa: meie mootori cam gear lock on võimas cam-lukustusseade, mis sobib ideaalselt ja ei võta liiga palju ruumi oma tööriistakasti.Kerge ja lihtne teha, saate sageli on see käsi neile ootamatu remont.

5.Lihtne Paigaldus: hüvasti keerukust seade või asendamisega ajastus vööd meie Mootori Cam Gear Lock.Meisterdatud vastupidavus, see cam gear lock muudab lihtne lukustada camshaft paigas, mis väldib igasuguse rotatsiooni teie töötamise ajal.Nautida kiusame vaba ja tõhus kogemus, mis tagab täpse hammasrihm asendamine või milles igal ajal.

Uuendada oma cam mootor koos meie Cam Mootori Ajastust komplekt!Valmistatud suurepärase legeeritud materjalid, valida meie lai valik, et tagada pikk aeg teenust.Võite kindel olla, et teie mootor töötab sujuvalt.

Kirjeldus:

Nimi: Mootori Cam Gear Lock

Rakendatav Mudelitel: Universal

Värvid: Punane, Must, Sinine, Hõbedane

Pakkeleht:

1* Mootori Cam Gear Lock

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

suurus 22x10x1cm
Funktsioon 4 Vastupidav ja Kauakestev
Funktsioon 3 Täiustatud Tulemuslikkuse Remont
Materjal Sulam
Funktsioon 2 Mitmuse Värvid
Tugi Tilk Laevandus/ Hulgimüük
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon 1 Väga Mugav, Mootor Puldiga

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut