Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

VEVOR Pöörlev Lõkke Grill, Kaasaskantav Tulekahju Pit-Grill Rest,360° Reguleeritav lahtise Tule Outdoor toiduvalmistamisseadmed, Telkimine BBQ

Laos
€99.80 €49.90

Sku:

n3501

Sildid:

Omadused & Andmed

Eemaldatav & Kaasaskantav: See pöörlev lõkke grill uhke eemaldatav disain ja kaasas ladustamise kott, mis on nii praktiline ja ilus kanda ja kaitsta grill, mistõttu on lihtne transportida anywhere.Net Kaal: 7.7 lbs / 3.5 kg.

Kõrge Kvaliteediga Terasest: lõkke grill tulekahju pit on valmistatud raskeveokite terasest värvikiht pinna, mis on vastupidav, toidu-grade, rooste-tõend, ja kõrge temperatuur kuumakindel.See võib seista temperatuuril kuni 572℉ / 300℃ ilma deformatsioon ja lõhenemist.

Vastupidav ja Stabiilne: Käesoleva kiik ära grill tulekahju pit on täiendatud paksenenud pole, a kietaisu stiffener, ja õhuliini konks.Tugeva konstruktsiooniga võimaldab see hoida kerge köögitarbed.Peale selle, saate kontrollida, toiduvalmistamise temperatuuri pöörlev pannal ja reguleerimine kõrgus.Spiraal vedru hakkama saab vältida kuuma kätte.

Rombikujulistest: tulekahju pit-grill tulekahju pit on mõeldud kõrge tihedusega silma grill, mis võib viia soojust tõhusalt ja jaotab soojuse ühtlaselt.Sa ei peaks muretsema, kukutades toitu kui soovite süüa peekon, munad, röstsai, praed, pannkoogid, vorst, või isegi ananassi viilud.

Mitmeotstarbeline Kasutamine: Pange kiiresti 5 minuti jooksul koos selgete juhistega.Mõeldud kasutamiseks koos väljas köögitarbed, pannid, skillets, ja potid, toiduvalmistamis üle lahtise tule ja laialdaselt kasutatakse väljas, nagu telkimine, matkamine, piknik, reisimine, backpacking, ronimine, kalapüük, ja muud tegevused õues.

Pinge (V) 6V
Päritolu Mandri-Hiina
Neto kaal 7.7 lbs / 3.5 kg
Kandevõime 13 lbs / 6 kg
Toote suurus 26.6"x16"x28" / 675x405x710 mm
Materjal Lisatasu Teras
Brändi Nimi VEVOR
Non-Stick Materjal PTFE
Kõrge Temp Vastupanu 572℉ / 300℃
Võimsus (W) 1w

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut