Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Sünteetiline Meeste Parukad Lühike Laadi Lokkis Musta Ombre Segatud Pruun Mees Iga Päev Või Pool Soeng Kõrge Temperatuur Moe-Mees, Juuste

Laos
€31.79 €19.08

Sku:

n39759

Sildid:

Pakett sisaldab: 1 *wig + 1*parukas kork

Materjal: Meie parukas on valmistatud Kõrge temperatuur kiudaineid.Loomulik värv näeb välja nagu päris .See on pehme,naha-sõbralik,pehme ja mugav.

Omadused: Kõrge temperatuur kiust parukas, mis talub kõrget temperatuuri 150 kraadi Celsiuse järgi (300 kraadi Fahrenheiti järgi) Müts ja suurus: Kübarad on keskmine suurus.100% hingav net sees net muudab te tunnete mugav, kui seljas on.Seal on kaks kohanemise rihmad mõlemalt poolt parukas, saate reguleerida talle suurus juht, mis sobib sulle.

Juhtudel: realistlik parukas võib aidata teil sobiks ideaalselt kõik korda, kas see on igapäevane töö, pulmad, peod, kontserdid, rollimänge, teema isikutele, Halloween või video pildistamine, see on teie parim valik , Las siis saab keskenduda rahvas.See on ka suurepärane kingitus sugulastele ja sõpradele.

Meeldetuletus: Kui te ei tea, kuidas hoolitseda parukas, palun võtke meiega ühendust.palun ära muretse kvaliteedi küsimustes.

Materjal Hinne Kõrge Temperatuur Fiber
Parukad Pikkus Lühike
Tekstuur SIRGE
Cap Suurus Keskmine Suurus
Pakett Üks töö/PVC Kott
Saab Permed Jah
Päritolu Mandri-Hiina
Juuksed Materjal 100% kõrge temperatuur fiber
värv blond, must, Pruun segatud värv
Funktsioon Igapäevaseks Kasutamiseks
Brändi Nimi shyred

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut