Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Dinosaur Munad Lapsed 12TK Dino Muna Kaevetööde Komplekt TÜVIRAKKUDE Mänguasjad 3-12-aastased Lapsed, Haridus Kaevama Komplekt Koos 12 Munad Lihtne

Laos
€39.59 €19.79

Sku:

n458405

Sildid:

Kirjeldus:

Meie dinosaurus muna kaevama komplekt on valmistatud looduslikust savist ja kõrge kvaliteediga ABS materjalist, mis on turvaline ja vastupidav.Seda saab kasutada nii ideaalne kingitus lastele, et stimuleerida oma loovust ja kujutlusvõimet, ja kasvatada oma huvi teaduse.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Dinosaurus Muna Kaevama Komplekt

Kaal: 1005g

Suurus: 35*14*6cm/13.8*5.5*2.4 aastal

Pakkeleht:

Dinosaurus Muna*12

Märkused:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage mõõtmise hälve 1-3cm.

Vaata rohkem toote detailid

1.Kvaliteetne Materjal: Valmistatud looduslikust savist ja kõrge kvaliteediga ABS materjalist, meie dinosaurus muna kaevama komplekt on ohutu, vastupidav, lihtne ja kaevama.See on suur hariduslik mänguasi lastele.

2.Romaan Mänguasi: Kuna meie dinosaurus muna kaevama komplekt on uus mänguasi, mida vaja mängida seda uut moodi.Te kogemus lõbus arheoloogid ja avasta välja surnud dinosaurused.

3.Sobib Lastele: meie dinosaurus muna kaevama komplekt, saab stimuleerib laste loovust ja kujutlusvõimet, ja kasvatada oma huvi teaduse.See on hariduslik mänguasi.

4.Komplekti kuulub: Seal on 12 mees on türann munad ja 12 eri dinosaurused, pakendis, sealhulgas Parasaurus, Stegosaurus, Ankylosaurus, Hiiglaslik Lohe, Eyesaurus, Eyesaurus, Dinosaurused, Türannosaurus, Brontosaurus, Triceratops, Stegosaurus, ja Raptors.

5.Garantii: anname teile kvaliteetseid tooteid ja suurepärane teenus.Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust, ja me antakse lahendus sinu jaoks.

Päritolu Mandri-Hiina
Soovitan Vanus 14+y

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut