Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Auto Bike Metallist Rooste Eemaldaja Ohutu Ja Tõhus Rooste Muundur Tugev Pesuvahendi Puhastus-Spray Metalli Rooste Eemaldamine Sobivad

Laos
€4.97 €3.48

Sku:

n4680

Sildid:

Eemaldage roosteplekid kergust, kasutades meie keskkonnasõbralik rooste eemaldaja spray.Ideaalne kroom, magneesium, alumiinium, roostevaba terasest, lambid, ja rohkem.See võimas valem, põhjustab oksüdeerumist neid plekke, jättes oma pinnad puhtad ja läikivad.Lihtsalt spray pinnad määrdeaine jaoks parimaid tulemusi.Laialdaselt kasutatakse homeowners ja erialainimestele.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Rooste Eemaldaja Spray

Toote suurus: umbes 13x4x4cm/5.12x1.57x1.57 cm

Toote kaal: ca 160 g

Pakkeleht:

1x Rooste Eemaldaja Spray

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Ideaalne Rooste Kaitse: Kõrvaldada rooste, uduseks muutumise ennetamiseks, ning tahked osakesed, metalli pindadele nagu kroom, magneesium, alumiinium, roostevaba terasest, lambid, ja rohkem meie Rooste Eemaldaja Spray.Taastada metalli sära ja pakuvad pikaajalist kaitset tulevaste söövitav.

2.Vahetu Tulemus: mõne sekundi Jooksul taotluse, meie rooste eemaldaja spray kiire reageerimise valem algab lahustada rooste ja selle põhjused, jättes oma metallist pinnad on poleeritud viimistlusega.

3.Säästva Rooste Eemaldamine: See veepõhine spray vähendab hõõrdumist ja soojust, lahustab rooste kahjustamata või värvimist pinnad, ja on ohutu keskkonna ja säästva kasutamise.

4.Vaevatu Rooste Ennetamise: Peatada rooste oma lugusid vaid 1 pihusti meie määrdeained lahendus.Kaitsta oma pinnad alates tulevast rooste buildup kiiresti ja lihtsalt kohaldades meie rooste eemaldaja spray.Raputa hästi enne kasutamist ja puhas, kuni kõik rooste on läinud ka parimad tulemused.

5.Multi-Eesmärk: Kõrvaldada rooste oma metallkonstruktsioone kiiresti ja lihtsalt meie rooste eemaldaja spray, mis töötab imet ratastel, worktops, nõudepesumasinad, ahi ja riiul, roostevaba terasest nõud.

Päritolu Mandri-Hiina
Koolitus Sait Talje & Kõhu Harjutus
Tüüp sport Tugevus Koolitus
Osakonna Nimetus MEHED

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut