Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Dušš Kaabits Jaoks Dušš Uksed Kaks Rida Klaasist Uksed Silikoon Kaabits Pehme Mugav Käepide Puhastusvahendeid Anti Slip Eest

Laos
€14.92 €5.52

Sku:

n4939

Sildid:

Hoia oma dušš klaas uks puhas ja vaba vee laigud meie Kaabits!Featuring mugav käepide ja V-kujuga kontaktpind, see eemaldab vee plekke kiiresti ja kergesti, see ei kahjusta oma klaasi.

Kirjeldus:

Materjal: ABS, silikoon

Kaal:

Lühike stiil: umbes 120g

Pikk stiil: umbes 180g

Suurus:

Lühike stiil: umbes 20*8*4CM (7.87*3.14*1.57 tolli)

Pikk stiil: umbes 30*8*4CM (11.81*3.14*1.57 tolli)

Toote omadused: pehme silikoon, ei müra, kui pühkides, ei ole kahju, et auto värvi; topelt-rida silikoon kaabits ribadeks, tõhusama vee eemaldamist.

Meeldetuletus:

Toote mõõdud/pildid on käsitsi mõõdetud ja võtta, palun anna mulle andeks see väike kõrvalekalle.

Pakkeleht:

Silikooni Klaasi Puhasti*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Täiustatud Puhastus: Varustatud unikaalse kahe-rea disain, see kaabits purgis oma dušš klaas uks puhtam ja ei jäta vee plekke.Hoia oma vannituba täiuslik ja auto puhas kergust.

2.Vältida Libisemist: Saavutada sundimatu dušš klaasi puhastamiseks koos meie kaabits on erakordne disain, mis vähendab käte väsimust ja suurendab töö tootlikkust.Naudi mugav käepide ja anti-slip käepide tõhusust.

3.Silikoon Kaabits: eemaldab Tõhusalt mustuse ja tolmu oma auto kahjustamata värvkatte.See kaabits on valmistatud silikoon on pehme ja paindlik materjal, mis sobib ka keha oma auto ja kaitseb seda kriimustuste.

4.Mingit Müra: Pingutuseta pühkige oma dušš klaas uks, peeglid, ja auto aknad ilma igasuguse müra.V-kujuline pinnad meie kaabits tagada, vaikne puhastus, mis ei häiri teisi.

5.Eemaldage Vee Plekke Kiiresti: Pingutuseta saavutada puhas lõpetuseks meie kaabits jaoks dušš klaasist uksed.Mille eesmärk on kõrvaldada vee plekke kiiresti, see säästab aega ja vaeva, andes samal ajal oma pinnad täiesti uus ilme.

Materjal Silikageel
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut