Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Graveeritud Valgeks Värvitud Nukk Set Art Nukk Kristuse Kogumise Dekoratiivne Kuju Laua Kaunistamiseks Kodu Jõulud Kingitus

Laos
€67.60 €27.04

Sku:

n68825

Sildid:

Suurendada oma Jõulud decor meie ilus ja traditsiooniline Valge Kristuse Seatud!Meie vastupidav ja mitte kergesti deformeeruda komplekt annab kaasaskantav disain, mis võimaldab teil kergesti liikuda ja tutvustada selle imelise tabel decor kõikjal oma kodus.

Kirjeldus:

Toote suurus: umbes 19x7.5cm/7.48x2.95 cm (vt pilti üksikasju)

Toote materjal: vaik

Toodete Nimekiri:

1*Valge Kristuse Komplekt

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Pidulik Õhkkond,: See valge kristuse komplekt on must-olla lisaks oma Jõulud decor kollektsioonist.See suurendab üldist yuletide vaimu Jõulud kujukeste.

2.Vastupidav Materjal: Meie hämmastav Valge Kristuse Komplekt on valmistatud kõrge-kvaliteet vaik tasakaalustamata vastupidavuse ja vastupanu deformatsioon.Iga töö boasts uimastamist sile ja läikiv viimistlus.

3.Kaasaskantav Ühendamine Kokkupanek see valge kristuse komplekt on imelihtne, võimaldades teil näitab seda minutit.Tema kaasaskantav disain muudab see suur lisaks oma mantel, laud või riiul.

4.Mitmekülgne Kohaldata: Muuta oma eluruum, magamistuba, vannituba, raamaturiiul või vaimseks pole see mitmekülgne Valge Kristuse Seatud.Ideaalne nii lai-kasutamise tabel kujundusest.

5.Kingitus Idee: Üllatus oma lähedastele koos See võluv valge kristuse seatud, täiuslik iga kord.Peen üksikasjad muuta need ideaalne sünnipäev või Jõulud kingitus.

Materjal vaik
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut