Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Eest QD14XL07 QD14XL20 Sülearvuti Ekraan Töötleja Juhatuse 1CCFL AV-VGA-HDMI-Ühilduvate DIY Kit 1024*768 14.1" LVDS 30 Pin

Laos
€23.38 €22.68

Sku:

n7166

Sildid:

PALUN LUGEGE SEE HOOLIKALT BERFORE TELLITE KOMPLEKTI:

Enne ostmist Palun veenduge, et teie screen mudel on täpselt sama mudel nimekirja ja ekraan ise saab kuvada, kui tavaliselt.

Kui teie ekraan model ei ole meie toodete loetelu.Palun öelge meile, ekraani mudel, et aidata kinnitada, milline kit on õige teie jaoks. (See on väga oluline, Vale ost võib kaasa tuua kasutuskõlbmatuks).

Õige mudeli etiketile võib leida tagasi ekraani paneeli.Nagu allpool näidatud:

Töötleja Juhatuse Funktsiooni: See kontroller juhatuse sobib ainult LCD ekraan, sisend pinge 3,3 V. Nr heli väljund.Töö toide vastutava töötleja juhatuse: DC 12V 3A (KS Port: 2,5 MM ja 5,5 MM inner+ väljaspool-)

Erilist tähelepanu : ärge Kunagi kasutage toide pinge üle 12V, muidu trükkplaadi katki!!! 50-Sõrmed TTL pistik sobib 7"-10.1" LCD ekraan Tulevad Ooterežiimis, Kui Ei sisendsignaali Ooterežiimi Video Sisend: HDMI-ühilduvate VGA AV1 AV2 Vastupidine: Toetab automaatne üleminek AV2 kui pistik ACC sisendid 12V OSD: Heledus Kontrastsus Auto Keeles Ja Nii Edasi Keel: Hiina, inglise Juhatus Suurus: 91mmX66mmX17mm Pakett Nimekiri:

1tk x Töötleja emaplaadi

1tk x LVDS signaali kaabel

1tk x Taustvalguse inverter

1tk x Klaviatuuri kaabel

Spetsiaalne Märkus:

1 .Lisaks komplekt nimekirja tarvikud, teil on vaja ka valmistada oma power adapteri ja HDMI-ühilduvate signaali kaabli.Kui teil on vaja osta toiteadapter→ Kui teil on vaja osta LVDS ekraani kaabel→ Kui teil on vaja osta kaitsev kasti→

2 .Kui oma paneeli mudel ei ole meie müük nimekirja.Palun saada meile foto mudeli etiketile ja signaali port taga paneelil, et aidata kinnitada. (Palun ärge tellida pimesi, et vältida tarbetuid vaidlusi).

3 .Kuna meil on vaja ette valmistada sobiv komplekt teie jaoks, ja tootja võib täiendada või uuendada toote, mõned tarvikud on erinev pilte näidanud, palun vaadake tegelik toode saanud.

4 .Me korraldame transpordi 3 tööpäeva jooksul pärast tasumise kontrollimine (välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal).Enne väljamakse sooritamist, palun veenduge oma kätte info on õige.Kui pakk on saadetud teave ei saa muuta.

5 .Meie müügi hind ei sisalda tollimaksud, KÄIBEMAKS ja kõik muud varjatud kulud.Tutvuge tolliasutus teie riik/piirkond enne tellimuse kindlaks määrata need kulud.

6 .Kui teil on mingeid probleeme operatsiooni käigus.Palun võtke meiega ühendust.See on parim, et anda mõned fotod või videod, mis aitavad meil vaadata probleemi.Pime negatiivne hinnang ei lahenda ühtegi probleemi.Loodan, et me saame suhelda lahendada.Tänud ette.

Brändi Nimi OPLY
Toote Tüüp Muud Osad Sülearvuti
Toetatud Ekraani Suurus 14.1"
Toetatud Signaali Sadamad LVDS 30 Pin
Toetatud Resolutsioon 1024*768
Päritolu Mandri-Hiina
Taustvalgustuse Tüüp 1 CCFL
Osa Number S2
Ühilduva Brändi lenovo

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut