Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

120ml Fireless Hajuti koos Pulgad, eeterliku Õli Hajuti, Kodu -, Vannitoa -, Magamistoa -, Kontori -, Hotelli-Lõhnaaine Lõhn Difuusor

Laos
€26.10 €14.36

Sku:

n76589

Sildid:

1. Toote Parameetrid :

- Toote Nimi : Reed Hajuti Komplekti Pulgad

- Toote Võimsus : 120 ML / 4.06 FL OZ

2. Toote Sisu :

- 1 × Aroomiteraapia Pudel Õli

- 5 × Rotangist Pulgad

- 1 × Pakkimine Kasti 3. Toote Kirjeldus :

- 120ml peen reed hajuti komplekti koos rotangist, intelligentne ja elegantne peale, et iga kodu või kontori ruumi.

- See komplekt ühendab lummav aroom eeterlikest õlidest loomulikku ilu kuivatatud rotangist pilliroog, luues visuaalselt uimastamist ja lõhnav kogemus.

- Keskpunkt, see komplekt on klaas hajuti pudel, hoolikalt formuleeritud, et suurendada nii esteetiline kaebuse ja funktsionaalsus-toote.Selle läbipaistev disain võimaldab pilguheit difuusor õli sees, lisades puudutus kaasaegse elegants mis tahes decor.Pudel on mõeldud, et oleks tugev ja vastupidav, mis tagavad selle pikaajalise kohalolekut oma ruumi.

- Lisatud klaaspudel on kogumik käsitsi valitud kuivatatud rotangist pilliroog.Need pilliroog tegutseda keskmise difusiooni protsess, joonis, lõhnavad õlid, pudel ja hajutada neid õrnalt õhku.Iga rotangist reed on hoolikalt korjatud, kuivatatud ja lõigatud, et ideaalne pikkus, et tagada optimaalne lõhnaaine eraldumise.Loomulik värv ja tekstuur rotangist lisada puudutus maamees võlu üldise esitusviisi.

- Kasutada roo-hajuti komplekti, lihtsalt paigalda rotangist pilliroog pudelisse, mis võimaldab neil taluda lõhnav õli.Nagu õli liigub üles pilliroog, seda järk-järgult vabastab selle veetlev parfüüm, täites tuba kauakestev ja kutsuv lõhn.Arv pilliroog kasutada saab reguleerida intensiivsust lõhn, mis annab teile vabaduse isikupärastada oma maitsmis kogemus.

- Valida erinevaid kütkestav lõhnaaineid vastavalt oma eelistustele, alates värskendav õie märkmed värskendav tsitrus-segud või rahustav woody lõhnu.Meie premium-kvaliteediga eeterlikud õlid on hoolikalt formuleeritud, et tagada harmooniline ja tasakaalustatud lõhn, luues atmosfääri rahu ja lõõgastus.

- Roo-hajuti Komplekti koos kuivatatud rotangist on mitte ainult veetlev peale oma elu ruumi, aga ka suurepärane kingitus iga kord.Tema elegantne esitlus ja mõttega valitud lõhnaaineid muuta see ideaalne valik, sünnipäevade, housewarmings, tähtpäevad või mõni muu eriline sündmus.

- Anduma oma meeli meie Reed Hajuti Komplekti koos Kuivatatud Rotangist, ja muuta mis tahes ruumist sanctuary aroom ja stiili.Kogemused ilu kuivatatud rotangist pilliroog koos lummav aroom eeterlikest õlidest, pakkudes ümbritsevale ja meele reisi kõigile, kes kogevad seda.

4. Toote Juhendid :

- Pärast avamist ühise põllumajanduspoliitika laiali rotangist pudelisse.

- Flip rotangist teha top rotangist täiesti ligunenud, et kiirendada volatil ization.

- Esimest kasutamist, siis võib panna 2 pulgad rotangist test aroom.Seejärel suurendada või vähendada arvu rotang oma eelistuste järgi reguleerida intensiivsust, aroom ja kiirus volatilization.

5. Toode Soovitused :

- Palun keerata rotangist regulaarselt ja pane see korralikult õhutatud paigas, et saavutada parem lõhnaaine mõju.

- Aroom difuusor kestab umbes 30-90 päeva, sõltuvalt tegelik välisõhu temperatuur, ventilatsioon ja sisestamise rotangist kogus ja muud tegurid on erinevad.

6. Laadi Nõuanded :

- Hoidke eemal lahtisest leegist.

- Kui kokkupuutel silmadega, loputada koheselt veega.

- Hoida lastele kättesaamatus kohas ja lemmikloomad.

- Ei sobi kasutamiseks riided, inimese keha, puidust toodete või värvitud pindadele.

- Mitte sisse hingata auru või udu.

- Koht, difuusor stabiilsele pinnale ja seda kaitsta otsese päikesevalguse ja soojusallikate.

Pulga Pikkus 10cm
Pulga Läbimõõt 3MM
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut