Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Väljas Päikese Jõul Aias Dekoratiivne Muru Lambid LED-Haldjas Tuled Õue Rada Tänavate Kaunistamiseks Veekindel Freeshipping

Laos
€5.48 €0.83

Sku:

n7676

Sildid:

Tehnilised andmed:

Nimi: Päikese Muru Lamp

Vooluallikas: päikese jõul

Valguse värv: soe valge / soe valge

Glow time: 8-10H

Päikesepaneel: amorfne

Aku: 300MAH Ni-MH

Materjal: ABS plastik

Veekindel tase: IP44

Komplekti Kuulub:

1 x Päikese Rada Kerge

1 x Põhjusel Kaalul

1 x Laetav Aku

1 x Kasutusjuhend

Märkus:

1. Palun eraldage isolatsiooni ribad või lülita lüliti enne kasutamist.

2. Ora on sees toru.

Omadused:

SUURE HELEDUSE JA ATRAKTIIVSEID MUSTER

Gracefly päikese väljas kõnnitee tuled solar powered võtab suure võimsusega LED lamp helmed ja kõrge läbipaistvus lambivarju teha meie päikese tuled eredamaks kui tavalised päikese tee tuled.Plus, see on rohkem ideaalne projekti atraktiivne Mandala muster, lisades lihvi oma igapäevast ja-puhkus kaunistused nagu Halloween ja Jõulud.Kasutada aias tuled laiendada oma õhtuid.Tuleb valmis saada komplimente naabrid!

DUSK TO DAWN KERGE KUNI KOGU ÖÖ

Gracefly päikese tuled väljas veekindel kasutada paksenenud, korrosioonikindlast materjalist, mis on vastupidavam ja rooste vaba, kui odav päikese aias tuled.Lisatasu päikesepaneel ja suurema võimsusega laetav aku tähendab, et meie päikese väljas tuled saab tõhusalt omastada rohkem päikesevalgust ja muundab selle elektriks.Maksustamise 6-8 tundi päikese käes saab pidevalt kuma mõeldud 8-12 tundi, mis oluliselt vastab teie vajadustele heledus mõju ja valgustus kestus.

LOOMINGULINE DISAIN & LAIALDANE KOHALDAMINE

Gracefly on väljas päikese rada tuled on hästi kavandatud ja kõrgus reguleeritav.Peen must välimus ja kristallselge katta teha solar õue tuled vaatad rohkem arenenud ja reljeefne.Uuendatud ABS-plastist jahvatatud pesulõksud annavad parema stabiilsuse ja tugevuse.Koos IP44 veekindel hinne, mida saab kasutada päikese maastiku tuled kuskil väljas, nagu aed, muru, lillepeenar, terrass, rada või buss jne.No mure, vihm, lumi või halb ilm.

MURETU, PAIGALDUS JA HOOLDUS TASUTA

Gracefly on hooldusvaba solar powered väljas tuled on lihtne kokku panna, lihtsalt eemaldada isolaator tab all kerge kork ja pange panused arvesse maa kui päikese maa tuled või panna see korter tabel.Päikese aias tuled on 100% solar-powered, nad automaatselt sisse aadressil tolmu ja välja lülitada koidikul, mistõttu on tasuvam.Meie päikese muru tuled on mõeldud just sinu jaoks, et oleks lihtne kasutada ning säästa raha elekter!

PANEB LAMBI SISSE TAGAHOOVIS

Me oleme nii kindel, et te ei leia odavam solar powered väljas tuled, et me pakkuda selline väga väärtuslik lamp.Need korralik väljas päikese maastiku tuled, oma aed jätkab sära pärast pimedas.Igal juhul LED rada tuled ei tööta, palun e-posti, meile ja rääkida üks meie abivalmis ja sõbralik personal.

Umbes Gracefly

Tere tulemast Gracefly, meil on ette nähtud, et pakkuda teile rohkem professionaalne teenindus ja esimese klassi punkt Novoauto.ee, ärge kartke küsida meile, kui teil on küsimusi, me oleme ooteseisundis igal ajal, tänud tähelepanu!

Gracefly on väljakujunenud tootja, mis arendab kõige tipptasemel inseneri premium-tooteid ning samuti omavad eksklusiivne instrumentaarium, eriti nüüdisaegsete andurite tehnoloogia.

Lubame kõik esemed on täiesti uus ja kvaliteetne, ja pakume 15 päeva tasuta edasi-tagasi,180 päeva jooksul alates kvaliteedi tagamine.Midagi aitab, palun saatke meile kiri, me vastame teile jooksul 18 Tundi.

--Õnnelik shopping meie poe; ja sisseoste.

Siiralt regards

Gracefly Klienditeeninduse Meeskond;

Väljas Päikese Jõul Aias Dekoratiivne Muru Lambid LED-Haldjas Tuled Õue Rada Tänavate Kaunistamiseks Veekindel Freeshipping

Kasutamine PUHKUS
Sertifitseerimine CCC, ce, FCC, ROHS
Korpuse Materjal ABS
Päritolu Mandri-Hiina
Toite Allikas Päikeseenergia
On Hämardatav No
valguse värv lahe valge / soe valge
Toote Tüüp Muru Lambid
Glow time 8-10h
Garantii 1 Aasta
On Pirnid Komplektis Jah
Kaitse Tase IP44
Valgusallikas LED-Lambid
Päikesepaneel Amorfne
päikese tuled väljas päikese väljas tuled veekindel
Mudeli Number Päikese Muru Lamp
Stiil Modern Stiil
Brändi Nimi Gracefly
Aku 300MAH Ni-MH
Omadused päikese jõul
Päikese Muru Lamp Päikese Rada Kerge

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut