Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Kootud Makramee Seina Vaip Boho Seina Makramee Kootud Vaip, 39.37x39.37inch Kaasaegne Böömi Kunsti Tapestry Decor Kootud Vaip

Laos
€71.95 €35.98

Sku:

n82720

Sildid:

Muuta teie ruum on romantiline oasis meie Boho Tutt Vaip.Selle lihtne ning elegantne disain, mis on kombineeritud kõrge kvaliteediga materjalidest, annab oma koju veidi rafineeritumalt.Täiuslik pulmad või lisada romantiline tunne, et teie köögi sisustus.

Projekt: Seina riputada vaip

Viimistletud: käsitsi kootud

Stiil: Bohemian

Värvus: piimjas valge

Materjal: Puuvill

Suurus: 39.37x39.37inch/100*100cm

Teade:

1. Pulgad kohaletoimetamise loetelu on servjätkatud pulgad.Kui te saate paketid, ühendada need.

2. Mitmete tegurite tõttu (nagu monitori heledus, valguse heledus, jne., tegelik värvi vaip võib olla veidi erinev pilt kuvatakse veebilehel.

3. Puhtalt käsitsi kootud, veidi suurus vigu, iga vaip on unikaalne.Mõõtmise hälve on +/- 1-3 cm.

4. Kuna transport pakendile, tutid ei sile kui sa neid vastu võtta.Soovitatav on kasutada kamm kamm on tutid.Köis on lihtne ajama.Pärast seda, raputa seda, et sirutada ta.

5. Looduslik puuvillane köis võib olla mõningane lõhna ja on valmistatud puhtast puuvillast.See kaob pärast paar päeva riputada seinale.

6. Puhastamise meetodit: on soovitatav, väljastada või kasutada, föön, et puhas ning tolmu.

Nimekiri:

1*vaip

1 komplekt*pleisse stick

Vaata rohkem toote detailid

1.Käsitööna Ilu: Tõsta oma decor see kootud makramee seina taflyry.See on hoolikalt käsitööna kvalifitseeritud käsitöölised, kasutades Seikos saladus tööd hea viimistlusega.Keerulisi mustreid ja lihtne, elegantne disain oleks täiuslik lisaks kõigile ruumi.

2.Kvaliteetne Materjal: Valmistatud väga hea, vastupidav puuvillane köis, meie kootud makramee seina taflyry tagab pikaealisuse ja vastupidavuse.Saate tugineda sellele, dekoratiivne töö seisma kahju ja lisada puudutus elegants oma kodus või tööl.

3.Lisada Atraktsioon Oma Ruumi: Tõsta oma elu ruumi, kus see kootud makramee seina taflyry, et tal on hubane ja romantiline tunne.Selle sümmeetriline ja keerukas disain, mis on kombineeritud pehme puuvillane materjal, tekitab soojust ja mugavust.

4.Kingitus Iga Kord: See kootud makramee seina taflyry on suurepärane võimalus lisada puudutus bohemian võlu mis tahes ruumi.Kas see on Jõulud, housewarming, sünnipäev, sõber, või pulm, see taflyry teeb läbimõeldud ja ainulaadne kingitus, mida oma lähedastele hindame.

5.Lai Kasutusalad: Riputa see kootud makramee seina taflyry, et kõik uksed, seina või akna touch mitmekülgne kujundusest.Ideaalne siseruumides või väljas seaded, toob see lummav tunne, et on täiuslik pulmad, festivalid, ja isegi köögis.

Materjal šenill -
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut