Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Kiss Kuju Kunsti Figuriin Kaasaegne Romantiline Abstraktse Loominguline Paar Nägu Kiss Skulptuur Pulm & Aastapäeva Päev

Laos
€22.24 €15.57

Sku:

n85849

Sildid:

Kiss Kuju uhke sile read, kvaliteedi viimistletud ja peen disain, mis aitab tõsta tahes elutuba või magamistuba.Täiuslik aastapäeva kingitus, see uimastamise tükk lisab puudutus elegants mis tahes decor.

kirjeldus

Toote Nimi: Paar joonis skulptuur kaunistused

Toote materjal: sünteetiline vaik

Toote suurus: 16.5*5.5*27cm/6.5*2*10.6 aastal

Toote kaal: Umbes 450g/oz 15.8

Pakkimine: kartongi + vaht

Näpunäited:

1. Tõttu värvi temperatuur ekraan, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, seal võib väike värvi erinevus pildid mõned tooted, ja värv on teema, et tegelik toode!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun võimaldavad kerget suurus erinevusi.

nimekiri:

suudlus skulptuur*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Rafineeritud Stiil: oma lihtsa ja tänapäevane disain, tutvustada sile read ja peen värvi, see suudlus skulptuur kiirgab high-end ja loomulik tunne, lisades veidi rafineeritumalt.

2.Suurepärane Viimistletud: Valmistatud vaik, see annab vastupidavust, mille sile ja õrn pindade kvalifikatsiooniga käsitöö on kingitus loovuse kunsti.See meistriteos on formuleeritud vaiguga.

3.Emotsionaalne Disain: Püüdmise kunsti kahjustus paar väga peen kuju.See suudlus skulptuur on uimastamise kunstiteos, mis esitleb emotsionaalne väljendus armastus.

4.Väljendusrikas Kingitus: See suudlus skulptuur on läbimõeldud kingitus ystävänpäivä, aastapäeva, või iga kord, et väljendada oma armastust oma partner.See on sümbol armastust ja intiimsust.

5.Elegantne Kodu Kaunistamiseks: See suudlus skulptuur on täiuslik lisaks oma elutuba, magamistuba, või õppida.See lisab veidi soojust ja ilu oma ruumi.

Brändi Nimi HUAN JUN SHI
Materjal klaas
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut