Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Nikerdatud Suurte Silmadega Armas Kass Sandlipuu Käsitsi Nikerdatud Puidust Kass Käsitsi Puidust Nikerdatud Kassid Mini Loomingulised Kingitused Juhul Suveniirid Kaunistused

Laos
€4.33 €2.25

Sku:

n89238

Sildid:

Kirjeldus:

❀ Loominguline Eriline Kingitus: cutest puidust kassipoeg maailmas!Suurepärane kingitus kassi armastaja oma elu!

❀ See on täiuslik suurus libiseda kotti või hoida oma töölaua taga.See kassipoeg on nikerdatud ja loodud, kasutades sandlipuu, keskendub arutelu, kuhu ta on asetatud.

❀ Ta on nii armas ja ei saa oodata, pane see minu laual!

❀ Andmed: Käsitöö

❀ Suurus: 4.4*2.3*3.8 cm/1.73*0.95*1.49 tolli

Tehnilised andmed:

[Funktsioonid] : Kui pojad on erksad ja armas, sile ja ümmargune kuju, puit ornament on sile pind, mida saab puudutada seda usaldust, ei muretse, et see on nullist oma käed.See dekoratiivne skulptuur on mitte ainult sobib lovers, pere, sõprade või lapsed, vaid ka ise, et hoida sind hea tuju iga päev.

[Armas Mini Cat Ornament] : See on täiuslik suurus libiseda kotti või hoida oma töölaua taga.See kassipoeg on nikerdatud ja loodud, kasutades sandlipuu, keskendub arutelu, kuhu ta on paigutatud!

[Ideaalne Kingitus] : Kaunilt meisterdatud ja tõetruu, see figuriin on kindlasti suurepärane kingitus kõigile, sünnipäev, isadepäev, emadepäev, tähtpäevad, Jõulud ja palju muud.Loominguline Eriline Kingitus.Kõige armsamad puidust kassipoeg maailmas!Suurepärane kingitus kassi armastaja oma elu!

[Must-Have Laua Kaunistamiseks] : Figuriin home decor on veetlev, kuidas tuua väljas lõbus siseruumides.Kui veidrad teenetemärgi istub riiulil või tabel, see loob tohutu visuaalne kaevata.Meie skulptuuri home decor on ideaalne täiendus elutoad, dens, kontorid ja magamistuba.

[Vaba muretse Shopping Kogemusi] : kõigile klientidele, kes on ostnud meie sandlipuu käsitsi nikerdatud puidust kass, anname sõbralik klienditeenindus ja luban, et teeme oma parima, et probleem lahendada sinu jaoks.Kui te vastate kõik probleemid, mis on tootega, siis palun võtke meiega ühendust läbi, et teavet või e-posti teel.Me võtame teiega 24 tunni jooksul.

Komplekti Kuulub:

Sandlipuu käsitsi nikerdatud puidust kass*1

Märkused:

❀ Soe Nõuanded:

❀ 1) Palun võimaldavad kerget mõõtmine kõrvalekallete tõttu käsitsi mõõtmine.

❀ 2) arvestades eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.

On Nutikas Seade no
kaunistused Kawaii Puidust Kass Kääbus Kujukeste
Vedu Tasuta Kohaletoimetamine
Detailid KÄSITÖÖ
Tugi dropship / hulgimüük
Loominguline Eriline Kingitus Kõige armsamad puidust kassipoeg maailmas! Suurepärane kingitus kass lo
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Puit
suurus 4.4x2.3x3.8cm/1.73x0.95x1.49 inches
Stiil Modern Stiil

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut