Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

1TK Feng Shui Kuldne Kilpkonn, Raha, ÕNNE, Õnne, Rikkust, Hiina Kuldne Raha Kodus Kilpkonn Kontori Kaunistamiseks Tabletop Ornament Kingitus

Laos
€4.38 €2.19

Sku:

n101524

Sildid:

Kogeda rahulolu Feng Shui meie kilpkonn ornament.Valmistatud vastupidavast materjalist, see ei ole lihtne olla vigastatud või deformeerunud.Usutakse, et tuua teile pikaealisuse ja jõukas äri, samas rikastades oma kodu kaunistamiseks muster.Ideaalne pidude ja nagu fotograafia rekvisiidid, see on suurepärane sünnipäev ja Jõulud kingitus.

Omadused:

Suurus: 2*2cm/0.79*0.79 tolli

Materjal: sulam

Viimistletud: Galvaanilise

Ripats: kaunistused

Pakend: OPP

Nimekiri:

1 x Raha Kilpkonn

Vaata rohkem toote detailid

1.Kvaliteedi Tagamine: Ehitatud viimase, meie Raha Kilpkonn on meisterdatud hea sulamist materjali tagamine ei ole kergesti vigastatud või deformeerunud.Usalda oma vastupidavuse kaua-kestev õnn.

2.Õnneks Kaaslane: ehita oma elu, oma Raha Kilpkonn, õnnelik võlu, mis tõmbab ligi jõukust ja soodustab pikaealisust ja jõukust.Nagu müstiline kilpkonn maskott, toob see positiivse energia ja varanduse oma koju.Las ta olla oma õnne kaaslane edu kõigis eluvaldkondades.

3.Sümboolne Jõukuse: keerulise peen üksikasjad, meie Raha Kilpkonn on valmistatud kõrge-kvaliteet vaik ja loomulik maamees stiilis, see home decor must-olla toob õnne ja heaolu nimel oma kodu.

4.Laia kasutusvõimalust: Meie Raha Kilpkonn toob elegantsi ja õnn, et mis tahes olukorras.Täiuslik, nagu decor kodud, hotellid, kohvikud.Ühtlasi foto prop või partei aksessuaar.

5.Suurepärane kingitus: täiuslik kingitus oma lähedastele, et tuua õnne, edu ja heaolu.Sobib ideaalselt sünnipäevade ja Jõulude tähistamisest sõbrad, kolleegid ja sugulased, kes hindavad kultuuri tähendus Feng Shui.

Materjal Plast
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut