Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Metssiga Harjastega Juuksed Harja-Kurv Ja Ventileeritakse Detangling Juuksed Harja Naiste Pikad,Paksud,Õhukesed, Lokkis Juuksed Vent Pintsel Komplekti,5 tk

Laos
€31.29 €19.39

Sku:

n10185

Sildid:

Metssiga Harjastega Juuksed Harja-Kurv Ja Ventileeritakse Detangling Juuksed Harja Naiste Pikad,Paksud,Õhukesed, Lokkis Juuksed Vent Harja Komplekt,5tk naturaalne metssiga harjased edendada terved juuksed, mille stimuleerimine looduslikud õlid alates peanahka.DETANGLING JUUKSED HARJA - lisatud nailonist harjased aitavad detangle paksud juuksed ja masseeri peanahka.Segus looduslike metssiga harjased & nailon nõelad, see pintsel on ideaalne detangling juuksed levitades õlid, root, et otsa oma juuksed.

KLAPPIDEGA JUUKSED HARI LÖÖK KUIVATAMINE - see metssiga harjastega juuksed harja langeb kiiremini kuivatamine koos föön.KAARDUS & ÜLEPAISUTATUD PEA - see kaardus karvad harjade on väga suur pea, kumer kuju, mis toimib kõik juuksed tüüpi, võimaldades optimaalse kontaktandmed ja nurgad peanahka ning samal ajal edendada juuste loomulik õli stimulatsiooni.

KÕIKIDELE juuksetüüpidele - see vent harja võib kasutada mehed & naised, sõltumata juuste tüübist.Kaunid juuksed saab ära metssiga harjased stimuleerida juuste loomulik õlid tervemad juuksed, kuigi paksem juuksed saab nautida detangling funktsioonid karvad harjade.DETANGLING - lisatud nailonist harjased aitavad detangle paksud juuksed ja masseeri peanahka.

Segus looduslike metssiga harjased & nailon nõelad, see pintsel töötab nagu täiuslik juuksed detangler levitades õlid, root, et otsa oma juuksed.Alusta kuivade juuste Harjamine märjad juuksed võivad põhjustada purunemise ja ei jaga õlid hästi.Detangle juuksed esimese Õrnalt de-sasipundar juukseid, kasutades laia hamba plastikust harjased.Harja juurest tipuni - Alusta juuksed juurkausta ja tee kõik nii ette otsa.

See jaotab õli ja loob läikiv & õnnelik ilme.Harja jaos - Esimene, alusta harjamine tagasi juuksed painutades üle, siis püsti tõusta ja harja juustepiir ja lõhenenud juuksed osadeks, harjamine igas osas.soodustada tervete juuste läbi stimulatsiooni looduslikud õlid alates peanahka.see metssiga harjastega juuksed harja langeb kiiremini kuivatamine koos föön.

KAARDUS & ÜLEPAISUTATUD PEA - see kaardus karvad harjade on väga suur pea, kumer kuju, mis toimib kõik juuksed tüüpi, võimaldades optimaalse kontaktandmed ja nurgad peanahka ning samal ajal edendada juuste loomulik õli stimulatsiooni.

Kõikidele juuksetüüpidele

Need harjad on ideaalne tahes juuksed tüüp ja saab kasutada mehed & naised, sõltumata juuste stiili.Kaunid juuksed saab ära metssiga harjased stimuleerida peanaha loomuliku õlid tervemad juuksed, kuigi paksem juuksed saab nautida detangling funktsioonid karvad harjade.Pikad, lühikesed, lokkis või sassis juuksed....igaüks saab kasu see komplekt on kõrge kvaliteediga crafed juukseharjad.

mis võimaldab neil paremini reguleerida ja sobib suurepäraselt mis tahes peanaha.Lisaks lastud disain pintsel võimaldab kiirem kuivatamine koos föön.

Muudab suurepärane kingitus !

See komplekt juukseharjad muudab suurepärane kingitus kõigile, kes soovivad parandada kvaliteeti ja tervist oma juuksed.Kas sa annad seda, sünnipäev, emadepäev, aastapäev või muu eriline sündmus,annab adressaat kingitus hõõguv ja läikivad juuksed!

värv:Gold

Materjal:ABS

suurus:26 x 8.5 cm

Pakendi Sisu:

5 x Gold Metssiga Harjastega Harja Juuksed

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut