Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Camper Uks Omanik Haagise Konksu Riiv Omanik RVs Ja Haagiste Kanne Ukse Saagi Omaniku Ukse Vaakum Camper Sisenemise Uks Omanik

Laos
€4.73 €3.78

Sku:

n10403

Sildid:

See kõrge kvaliteediga pagasi ukse saak on valmistatud vastupidavast nailonist materjali ja võimaldab lisada ohutuse eest oma sõiduki või paadi.Lihtne paigaldus, see on laia kasutust ja on suurepärane RV omanikud, purjetamine entusiastid, ja reisijatele, kes otsivad lisatud meelerahu.

Kirjeldus:

Toote materjal: nailon

Toode värv: must, valge

Pakkeleht:

RV Uks Äraveo*1tk

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja filmimine nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav Materjal: Meisterdatud tugev, rooste-vastupidavad nailonist, see RV ukse vaakum on turvaliselt hoida oma punkte koht pikaks, ülejäänud vastupidav ja funktsionaalne kogu.

2.Lihtne Paigaldus: Fix RV Uks Äraveo kruvidega ukse ja seina.Avada äraveo koos one-touch base vahetus.Naudi müra-tasuta tööd ja sujuv paigaldus.

3.Paranenud Turvalisus: Uuendada oma RV või jaht muretu reis koos meie ukse vaakum, mis suurendab ohutust ja takistab volitamata juurdepääsu eest.Lihtne paigaldada ja vastupidav disain tagab meelerahu ajal iga seiklus.

4.Lai Kohaldatavus: RV Ukse Vaakum tagab, et teie ukse jääb avatuks kergust.See lai valik kasutab teeb sellest ideaalse vahendi RV, haagis, ja camper uksed.Käed vabad ja hüvasti slamming või õõtsuv uksed.

5.Hooliv Kingitus: See RV uks äraveo suurendab turvalisust, takistades ukse avad sõidu ajal, tagades teie sõiduk jääb ohutu.Suur RV ja jaht omanikud, ja täiuslik seiklus otsib lisakaitset ja meelerahu kohta murdmaa-reisi.

Mudeli Nimetus Camper Ukse Saagi
Erilised Omadused Camper Ukse Saagi
Päritolu Mandri-Hiina
Materjali Tüüp nailon

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut