Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

8 Põleti Kaaned On Korduvkasutatavad Pliidi Peal Kate, Non-Stick Kirjutaja Vooder, Soojustus Pad Gaasipliit

Laos
€9.49 €7.03

Sku:

n10419

Sildid:

Pakume allahindlust suur kogus.Tere tulemast meiega ühendust!

Kasutades klaaskiud + PTFE materjaliga, saab kergesti eemaldada täis, supp küpsetamise ajal, puhastage see rag, ja siis hüvasti rasvane pliit.

Et lahendada probleemi, mustuse ja õli, pliit, seda võib pesta veega, pind on sile ja kergesti puhastatav, plekid pestakse veega ja uuesti kasutada.

Seda saab lõigata vastavalt suurusele pliit, mida saab kohandada mis tahes pliit kasutate praegu, nii et kõik mida sa pead tegema, on panna see ahju ja te olete valmis seda kasutada!

Ei ole vaja muretseda, erinevad suurused pliit, saab lõigata kääridega sobivad kõige ahjud erineva suurusega.Lihtsalt eemaldage põleti ahi, märgi see kaitsev paber, murra põleti kate ja lõigata.Seal on 4 paketid pakett, nii et saate asendada need, kui vaja.

Lihtne ära pühkida tilk kaste, kõrbenud toidu, rasva.Kui pind muutub määrdunud, ei loobu ta.See võib olla täiesti uuesti kasutada mõlemalt poolt, või seda saab kergesti eemaldada ja puhastada sooja seebiveega!Või lihtsalt panna määrdunud gaasipõleti nõudepesumasinas, see on uus.

Värv: must

Materjal: klaaskiud

Suurus: 27 x 27cm

Pakendi Sisu:

8 x pliit pad

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut