Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Kids Ultra-Pehme Liibuma Vahtu Täis Tooli, Ühe Kaisu Sherpa Lugemise Diivanil Poisid ja Tüdrukud-lapsed toolid, diivan lapsed

Laos
€163.89 €81.95

Sku:

n106357

Sildid:

Kids Ultra-Pehme Liibuma Vahtu Täis Tooli, Ühe Kaisu Sherpa Lugemise Diivanil Poisid ja Tüdrukud-lapsed toolid, diivan lapsed

Keskmise Kõrge seljatoe Tugi: See kohev väikelapse tool on mõeldud eelkõige väiksed, et nad on kohapeal lugemiseks, lõõgastav või snuggling.Pehme keskmise kõrge tagasi sherpa tooli on võimalik toetada lapsi hästi.Hea kingitus beebidele.

Kergekaaluline: Kids Tool on kerge ja on käepide liigub see mini diivan, magamistuba, elutuba, rõdu, mängutuba, jne.Ilus Puhas Värv, kangas lihtne koordineerida.

Mugav & Pehme Liigutav: Väikelapse tugitooli kate on valmistatud 100% extra pehme ja kaisu vastupidav puuvill.Pehme ja hubane.Vairous Värvid oma valik, Laimiroheline, Koor ja Hall.

Ohutuse & Mugav Disain: Valmistatud paks vaht tagada, et ta ei saa hävitanud vähe jalad hüpped see või ronida üle.Pane hästi kokku.Kogu diivan on teravaid nurki või raske servadega, et tagada ohutus lapse.Ja lapsed diivan "relvade" on hea tugi, ära muretse jooksva korrusel.

Lihtne Eemaldada Kate: Tugitool on kaasas eemaldatav ja masinaga pestav slipcover, et lukud maha, lihtne puhastada.Masin pesta külma vee ja kuiva kohta, madalaim temperatuur, millega.

Paigaldamiseks ei Vaja: teise lapse tool on vaakumis pakendamine.Lihtsalt välja võtta ja lihav üles tundi. 24 tundi on parem saavutada oma täielikku suurus.Naudi seda

Brändi Nimi DUTRIEUX
Päritolu USA(Päritolu)

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut