Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Tehas Metallist Riidepuu Riputamise Taim Bracket Käsitsi Sepistatud Rippuvad Taim, Kandur Seinale Riputamiseks Päikese Laternate Roostekindlad Raske

Laos
€19.14 €9.58

Sku:

n10674

Sildid:

Kirjeldus:

Kaardus konksud ja käsitööna sepistatud taim sulgudes.Retro painutatud konks kuju sobib kenasti elutoas.Metallist Konksud Riputamiseks Taimed saab kinnitada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt, suured rippuvad taimed, korvid, lillepotid, laternad, päikese küünlad, lindude toitjad, ja orhideed.

Spetsifikatsioonid;

Nimi: Must Tehase Konks

Materjal: raskeveokite terasest

Värv: Must

Pakkeleht:

1*Must Tehase Konks

2*Metallist Kruvi ja Tüübel

Märkus:

Palun lubage kerge hälbe suuruse tõttu manual mõõtmise ja valgustus fotograafia võib põhjustada erinevat värvi kui reaalses elus.

Vaata rohkem toote detailid

1.【Laialdaselt Kohaldatav】Taim Riidepuu Konks on ainulaadne keevitatud protsess, mida saab kasutada rippuvad taimed, korvid, lillepotid, laternad, päikese küünlad, lindude toitjad, ja orhideed.

2.【Vintage Teenetemärgi】Metallist Konksud Riputamiseks Taimed saab kinnitada nii vertikaalselt kui ka horisontaalselt.Retro painutatud konks kuju sobib kenasti elutoas.Lisada arhitektuuri huvi ja veidi vintage ilu!

3.【Aeg-Saving Paigaldus】Kaardus konksud ja käsitööna sepistatud taim sulgudes ideaalne käsitöö projekte.Taime Seina Riidepuu kaasas paigaldus kruvi ja tüübel.

4.【Suurepärane Kingitus】Lihtne ja klassikaline, Metallist Rippuvad Taim Sulgudes on suur kingitus taim või lind investor väljavalitu!Decor oma kodu või aeda, mille rippuvad taimed, string tuled, puhkus kaunistused, ja küünlajalad.

5.【Tugev ja Vastupidav Materjal】Valmistatud kõrge karedus rauast, terasest materjal, tugev ja vastupidav, mis Rippus Taim Sulgudes ei ole lihtne painutada, vastupidav kulumine.

Nr. Konksud 1 tk
Muster Tüüp Loomade
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Raud

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut