Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

H4 Esitulede Objektiivi Y9/Y6D Ultra-ere H4 Dual Lens Kala Silmad Auto Esilaterna Tolmu-tõend, Auto Esi-Esitulede Pirnid Veekindel

Laos
€19.04 €13.33

Sku:

n10800

Sildid:

Upgrade oma auto, millel need H4 LED-esituled.Nad annavad heledam valgus kui halogeenlambid, mis teeb teie sõidu ohutumaks ja selgemaks.Nad on valitud, saab bussi funktsioon, mis takistab veakoodid ja hubisev.Neid on lihtne paigaldada, lihtsalt plug and play.Nad on ka enam roheline, säästes energiat ja kestab kauem.

Tehnilised andmed:

Nimi: Auto LED Vilkur

Võimsus: 18W väikese tala ja 33W suure tala

Pinge: DC9-24V

Värvi Temperatuur: 6000

Materjal: Alumiinium

Kasutusiga: ≈ 50000h

Värvi Kasti Suurus: umbes 21 * 12 * 6cm/8.27*4.72*2.36 tolline

Pakkeleht:

1* Auto LED Vilkur

Vaata rohkem toote detailid

1.Särav ja Kindel: Meie auto LED vilkur funktsioonid mini projektor objektiiv, mis keskendub valguse ja loob heledam valgustus.See suurendab teie nägemine öösel ja hämaras keskkonnas, andes teile rohkem enesekindlust, juhtimiskogemus.

2.Uimastamise ja Usaldusväärne: Seda autot LED vilkur on suurepärane H4 projektor, mis kiirgab pimestav ja sile valgusvihk.See on ehitatud tugev ja veekindel alumiiniumist materjal, mis takistab selle kahju ja rooste.See vilkur on erakordne eluiga üle 50000 tundi, mistõttu on usaldusväärne ja uimastamise võimalus oma auto.

3.Laialdaselt Kasutatakse: Need auto LED-esituled ühilduvad enamiku sõidukite puhul, nagu autod ja mootorrattad.Nad on a can bus funktsioon, mis võimaldab tõrgeteta toimimine ning kõrge ja madala-projektori valgusvihk, mis parandab oma nähtavust ja ohutust.Nad on LED-esituled, mis annavad helge ja karge valgus igas olukorras.

4.Paigaldada Minutit: Need auto LED-esituled, mis on valmis kasutamiseks kohe, kui panete neid.Mingeid tööriistu või spetsialiste on vaja.Alumiiniumist materjal on vastupidav ja usaldusväärne.

5.Energiatõhususe ja Keskkonna Kaitse: See auto esitulede võtab LED-tehnoloogia, mis tarbib vähem energiat ja tekitab vähem soojust, kui tavaline halogeen lamp, mistõttu on rohkem energiasäästurežiim ja öko-sõbralik.See vähendab ka süsihappegaasi ja kaitseb keskkonda.

Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Nimetus Auto Esitulede Asendamine
Võimsus 18W
Pinge 24V
Luumenit 3000Lm

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut