Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

4 Tolline Twin Bell Valju Äratuskella Metallist Raamiga 3D Dial Koos Taustvalgustus Aku Tegutseda Laua Tabel Äratuskell

Laos
€21.44 €14.58

Sku:

n109414

Sildid:

Taustvalgustuse funktsioon: magamistuba kell on taustvalgustus nii, et te saate lugeda ajal, öösel või pimedas.Praktiline ja mugav.Kunagi ärgata keset ööd mõtlesin, et mis aeg see on?Lihtne on/off, et aktiveerida alarmi seaded.Pöörake nuppu, et seadistada kellaaega ja äratuse aega.Vajutage nuppu, et aktiveerida taustvalgustus pimedas.

Speclflcatlons: kella pikkus on 6.5 tolli kõrge, 4.5 tolline lai ja 2,5 tolli sügav.Metallist raam, midnight must matt viimistlus, sisseehitatud taustvalgus.Powered by 1 AA patarei. (ei ole pakendis kaasas).Pikema eluea, soovitame kasutada mitte-alkaline patareid.

Bell Hoiatus: Kõrge Kvaliteediga Sile Kvarts Liikumine.Helises.Super vali sireen heli liiprid ja need, kes on hädas ärkamist.Nr korduse nupp.Ideaalne täiskasvanud, teismelised, lapsed ja pensionärid.

Lihtne kasutada: Analoog kella seadistamine on lihtsam.See hoiab aega hästi.See on akutoitega ja ei vaja toitejuhet, võite võtta seda kuskil või isegi travel kell, lapsed võivad kasutada seda äratuskell liiga.

Kvaliteetne äratuskell: Raua puhul, tahke klaas, helendav numbrid, vastupidav, kaasas te iga päev.Vintage topelt bell äratuskell, klassikalises stiilis ajatu mood.See klassikaline kell on täiuslik, nagu back-to-kooli kingitus teismelised või lapsed, võimaldades neil on oma aeg ja nad saavad üles oma.See on suurepärane kingitus kasvab.

Värv:Valge/Roosa/Must

Materjal:Metall+ABS+Klaas

Mõõdud:Kõrgus on umbes 16.5 cm, kella nägu läbimõõt on 10.5 cm

Pakendi Sisu:

1 x Äratuskell

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

On Nutikas Seade Jah
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut