Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

2023 Lõpetamist Kaunistused Klassi 2023 Õnnitlused Grad Banner Decor Keeruline Töö Lõpetamist Isikule Teenetemärgi

Laos
€17.25 €8.63

Sku:

n10943

Sildid:

Kirjeldus:

Lõpetamise Background Bänner võib esile oma partei teenetemärgi, mis võimaldab teie pere, sõbrad ja külalised lahkuda ilusad mälestused.Ideaalne college high school, õendus, doktoriõppe lõpetamist poolte või pidustused.tee oma kooli poole rohkem meeldejääv.

Kirjeldus:

Materjal: Polüester

Värv: värvi

Suurus: umbes 180x115x0.2cm/70.87x45.28x0.08in

Kaal: umbes 175g

Pakkeleht:

1*Kooli Banne

Vaata rohkem toote detailid

1. [ With Mix Disain ] Kasutades a mix-and-match disain, Lõpetamise Banner võib anda lõpetajad üllatus ning lase neil nautida õnnelikku lõpetamist, saab Teha Unustamatud Mälestused 2023 Lõpetamist.

2. [ Kestab Pikka Aega ] on Valmistatud usaldusväärne polüester kangast, 2023 Lõpetamist Kaunistused on kulumiskindel, pikk kasutusiga saab kokku, ladustamise, ning on väga kerge.

3. [ Erandlik Töötlus ] Särav, mitte-pleegib ja püsiv värv, Lõpetamise Pool Kaunistused 2023 on pärast digitaalne trükk, ümbruses õmblust protsess, sile tunne, ei käsi ära lõigatud.

4. [ Laia Valikut Rakendusi ] Suur mälestused oma pere, sõbrad ja külalised, Lõpetamise Kaunistused Klassi 2023 võib esile teie poole sisustus, ideaalne college high school, ja keskastme kooli lõpetamist poolte või pidustused.

5. [ Ideaalne Kingitus Andes ] Täiuslik, nagu ülikooli lõpetamist kingitus, see Õnnitleme Banner rikas mustrid ja peen töö, saab anda oma head sõbrad, nii et poisid ja tüdrukud on nagu see.

Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Plast
Mudeli Number 2023 Lõpetamist Taust Banne
Elektrooniline no
Sündmus Pidu

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut