Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Plastikust Käsi-Kujulised Konksud Nr-Punch Non-Marking Konksud Seinale Paigaldatud Mantel Hammas Säilitamise Võti Kõrvaklappide Konksud Kodu Laoriiulid

Laos
€3.04 €1.68

Sku:

n10962

Sildid:

Kirjeldus:

Kirje nimetus: nr-punch konks

Materjal: Plastik

Suurus: 7*6*5cm

Värvus: punane, kollane, sinine, kuld, hõbe, roosa.

Pakett Sisaldab:1*Nr Punch Konksud

Kirjeldus:

1. Ei ole vaja punch augud, millega määratakse kindlaks: selline konksu saab otse kleebitud erinevate siledad pinnad, näiteks seinad, uksed, klaas, plaadid, jne., ilma puurimise või millega objektid.

2. Multi-funktsionaalne kasutamine: see konks on, mitte lihtsalt konksu, see on teised funktsioonid.Näiteks, väikesed riiulid saab lisada konks väikesed esemed nagu mobiiltelefoni, võtmed ja muud esemed.Võite lisada ka kaunistused, et suurendada ilu tuba.

3. REGULEERITAV NURK: bracket osa konksu saab pöörata ja reguleerida 360 kraadi, mida saab kohandada nurk ja suund konks nagu vaja, muutes seda paindlikumaks ja mugav.

4. KVALITEETNE MATERJAL: Loominguline viis küünis nr punch multifunktsionaalne konksud on valmistatud kõrge kvaliteediga materjali vastupidavus ja veekindel, mida saab kasutada pikka aega, ilma allakukkumist või kahju.

5.Disain Loominguline 5 Käpad Nr-Punch Multi-Funktsionaalne Konks on inspireeritud kasutajate vajadusi, mugavus, praktilisus ja esteetika.Seda saab kasutada nii innovatiivne kodu sisustamiseks, et pakkuda kasutajatele paremat kasutamise kogemus ja dekoratiivsed.

Soe Näpunäiteid.

1.Pakume teile parimaid tooteid ja teenuseid.s, Kui teil on mõni probleem, siis palun andke meile teada ja me võtame seda lahendada nii kiiresti kui võimalik.Tänan teid väga.

2. Tegelik värv võib veidi erineda toote pilt tõttu ekraan vahest jälgida ja valgustus.

3. 3. Palun lubage väike viga nagu eespool mõõdud on mõõdetud käsitsi.

4.1 cm =, milleks on 0,39 tolli.

Materjal ABS
Type1 Lind Konks
Type5 Sisestage Vihmavari Rätik Ühise Põllumajanduspoliitika Mantel Rack
Type3 cartoon konks
suurus 7*6*5cm
Type2 Loominguline vilkuma konks
Päritolu Mandri-Hiina
Nr. Konksud 1 tk
Type4 Multifunktsionaalne Konks
Mudeli Number Konks

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut