Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Golf Pliiatsid Omanik Golf Bag Omanik Pliiatsid Kaasaskantav Mini Desktop Golf Bag Pliiatsi Omanik Pliiatsid Haarab Märgib, Kustutuskummid Võtmed

Laos
€57.40 €20.09

Sku:

n109622

Sildid:

Korraldada oma aega, ja tõsta oma tööd ruumi Golf Pliiatsi Hoidmine Omanik.Koos kolme hulka pastapliiatsid, see laud aksessuaar on nii praktiline ja stiilne.

Kirjeldus:

Materjal: tsingi sulam ja PU nahk

Toote mõõdud: (ligik.)19*14*10cm/7.48*5.51*3.94 tolli

Laadi nõuanded:

1. Põhjustel, nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, võib esineda kergeid värvi erinevusi pilte mõned tooted.Värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Pakkeleht:

1* Golf Bag Pen Holde

Vaata rohkem toote detailid

1.Multi Eesmärgid: Suurendada oma tööd selles golf bag pliiatsi omanik, et mitte ainult hoiab oma pliiatsid organiseeritud, kuid ka kahekordistab nagu elektrooniline kell kuvada kellaaega, kuupäeva ja temperatuuri.Hallata oma aega ja tõsta oma stiilis, kus see mitmeotstarbelised tarvikud.

2.Tooge Lapsed Rõõm: unikaalne golf bag pliiatsi omanik, mis toimib lõbus ja meelelahutuslik mänguasi kolme värviline pastapliiatsid.Ideaalne lisades puudutus põnevust oma töö-või isiklik ruum.

3.Lihtne Kasutajaid: Meie golfikott pliiatsi omanik on hoolikalt meisterdatud kahanemine tehnikat, et saavutada täiuslik proportsioonides, featuring keerulise üksikasjad ja vastupidavast materjalist.Lisada puudutus rafineeritumalt oma töö ja kogemus ruumiillistuma kvaliteet.

4.Õrn Kingitus: See golf bag pliiatsi omanik on lõbus laud kingitus golfi harrastajatele, golfimängijad ja fännid.See on väärikas mälestus, mis mahutab sulepead, pliiatsid, või muud väikesed esemed.See on kena kingitus iga kord, nagu sünnipäevad, pühad, või tähtpäevade puhul.

5.Hästi Tehtud: golf bag pliiatsi hoidja on valmistatud korduvkasutatav materjal, mis on vastupidav ja lihtne puhastada.Pehme PU nahk annab pliiatsi hoidja realistlik ja kolmemõõtmelise kuju, kuigi trahvi kunstlik õmblemine lisab puudutus elegants ja stiil.

Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Sulepeahoidikud

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut