Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Vaakum Iminapp Käsi Pumba Imitoru Vaakum Cup Mitmekülgsus Keretööd Mõlk Eemaldamise Vahendid, Kõrge, Kandevõime Stabiilsus

Laos
€33.65

Sku:

n10988

Sildid:

Kui Dent Repair Tööriistad on mõistlik disain, mis võimaldab neid mugav kaasas kanda ja paigaldada.Tehtud kummist materjal, nad võivad toimida temperatuure vahemikus -40°C kuni 80°C. tööriistu, luua tugev vaakum vaakum, mis aitab määrata erinevaid objekte kergust.Saada oma käed nende usaldusväärsed vahendid, täna!

Kirjeldus:

Nimi: Käsi Pump Iminapp

Materjal: imporditud nitriilkummi/alumiinium/ABS

Suurus: (ligik.)4.5 tolli/11.43 cm

Kohaldamisala: auto mõlk remont/mobiiltelefoni kaamera seadmeid base/auto pakiraami/teenetemärgi ja teistes tööstusharudes

Pakkeleht:

1*Hand Pump Iminapp

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Tasumata Kestvus: Sõnastatud hea kummist materjal, selle käsi pump iminapp pakub suurepärast kulumiskindlus ja väldib vananemist ega deformeerunud.Tema tähelepanuväärne õli vastupanu, nautida oma pika kasutusea kõigile teie vajadustele.

2.Temperatuur-vastupidavad Disain: käsi pump iminapp saab kohandada, et kõrge ja madala temperatuuri, tagades normaalse töö on lai valik temperatuuridel vahemikus -40C kuni 80C.See muudab selle sobivaks erinevatele üritustele ja ei ole mõjutatud ümbritseva keskkonna temperatuur.

3.Tugev Kaasahaarav Võimsus: Meie käsi pump iminapp on ette nähtud taluma kuni 50 kg weight.By teeniva võimas vaakum vaakum läbi käsitsi pumbata, see loob kindla haardumise siledatele pindadele, mis annab teile kõrge, kandevõime stabiilsust ja vältida esemete kukkumist maha.Kogeda meelerahu, mis on meie vastupidavad ja usaldusväärsed iminapp.

4.Ulatuslik Kasutamine: Kogemus võrratu imemisvõimsus ja mitmekülgsus meie käsi pump iminapp.Tema erakordne haarduvus omab isegi puidust lauad kindlalt peal klaas, kivi, metall, ja rohkem.Ideaalne millega ja paigaldus peeglid, aknad ja ukse paneelid kergust.See kerge ja kaasaskantav iminapp on usaldusväärne vahend, et võtta mis tahes töö, mis nõuab tugev ja mugav käepide.

5.Mugav Kasutada: Kogemused lihtne äraveo meie käsi pump iminapp.Lihtsalt kinnita see objekt ja vajutage käepide kiireid tulemusi.Mõistlik disain võimaldab lihtne kasutada, mistõttu on lihtne ja tööjõu kokkuhoid.Säästa aega ja pingutust see on lihtne-to-use vahend.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut