Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Art Sm Määrata Trahvi Otsa Rock Maali Sm Kiiresti Kuivav Värvimiseks Pliiatsid Särav Kunstitarbed Klaasi ja Keraamiliste Pindade DIY

Laos
€16.36 €8.18

Sku:

n110700

Sildid:

Avasta lõputud võimalused meie kvaliteedi art sm-i!Täiuslik koosolek üksikasjalikud tumenevad vajadused, need võivad olla ka segada erinevaid värve ja on ohutu igat liiki DIY maali.Meie sm-i, mis võivad kesta pikka aega ilma pleegib, ja teha loominguline ja ainulaadne kingitused.Väljendada oma loovust usaldust meie top-grade art sm-i!

Kirjeldus:

Materjal: PP

Võimsus: 3g tint (g)

Värv: 12 värve, 24 värvi, 36 värvid

Otsa võsa on umbes 1-6mm

Pakk nimekiri:

Art Sm-i*1 set

Vaata rohkem toote detailid

1.Värv Lõhkemisest: Need art sm-i saab ka sisse segada erinevaid värve, luues kordumatu ja erksad toonid, mis võib täielikult rikastada sinu kujutlusvõimet ja loovust.Kas teil on joonistamine, värvimine, või sketching, need erksad värvid teevad oma kunsti seista välja.

2.Sujuv ja Mitmekülgne: Saavutada tasakaalustamata täpselt ja osavalt meie art sm-i' 1-6mm pintsli otsa, sobib kirjeldab, peened töö ja andmed.Need mitmekülgsed sm on eritellimusel valmistatud kohtumisel oma tumenevad vajadustele.

3.Sobiv Rakendus: mõlemat sm-i on võimalik kasutada erinevaid pindu, näiteks metall, lõuend, puit, kangas ja kivi.Nad on ohutu ja sobib igasuguste DIY maali projekte.Kas soovite luua petroglüüfi, graffiti, või abstraktne kunst, need markerid võimaldavad teil väljendada oma loovust kergust.

4.Kuivatamine koheselt: kiire-kuivatamine ja värvi pidav omadused, need vee baasil sm tagada kauakestev kvaliteetne viimistlus.Ideaalne luua keerulisi üksikasjad kergust ja minimaalne smudging, tõsta oma kunsti vaevata.

5.Suurepärane Kingitus: Need art sm-i teha suurepärane kingitus erilistel pühadel, nagu sünnipäevad, Lihavõtted, ja rohkem.Muljet kunstnikud, õpilased, lapsed ja täiskasvanud, kellel on loominguline ja ainulaadne kohal.Ideaalne luua värvikas ja elav teoseid erinevate pindade ja isegi esitluste tööl.

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut