Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Teleskoop Õpetaja Osuti Pihuarvutite Mahtuvuslik Tahvel Kinni Puutetundlik Saatejuht Stick Koolis Õpetamise Stick

Laos
€2.59 €1.29

Sku:

n11177

Sildid:

Teleskoop Õpetaja Osuti Anti-slip Kaasaskantavad Universaalsed Pihuarvutite Tahvel Mahtuvuslik Puutetundlik Saatejuht Kinni Klassiruumis Tarvikud

Teleskoop disain õpetaja osuti võimaldab hõlpsat teisaldamist, mistõttu see on ideaalne vahend õpetajatele, koolitajatele ja saatejuhid minna.

Featuring väga tundlik touch kirjalikult, see õpetaja pointer sobib igat tüüpi capacitive ekraanide sujuva suhtluse käigus ettekanded ja loengud.

Non-slip silikoonist käepide kindla haarde, tagades täpselt samal ajal õpetamis-või esitades.Mahtuvuslik silikoon riie pea on õrn ekraanid, vältides mis tahes kahjude kasutamise ajal.

Meie õpetaja osuti on saadaval erinevates eredad värvid, mis sobivad teie isiklik stiil või vastavad teie ettekande teema.

See õpetaja osuti on mitmekülgne kasutamine eri seaded nagu klassiruumid, konverents, koolitused, muuseum esitlusi ja rohkem, suurendades osaluse ja suhtlemist.

Kirjeldus:

Tutvustame meie mitmekülgne õpetaja osuti libise silikoonist käepide mugav käepide.See osuti on mõeldud mahtuvuslik silikoon riie peaga, mis tagab tundlik touch, ideaalne kirjalikult igat liiki mahtuvuslik ekraanid, põhjustamata kahjustusi.See on laiendatav ja lihtne kaasas kanda, mistõttu on see ideaalne vahend õpetajad, treenerid, saatejuhid ja õppejõud.Kas sa oled õpetamine klassiruumis, korraldas konverentsi, koolituse, mis annab esitlusi või loengud, või isegi suunavad muuseum esitlusi, see osuti suurendab oma kohale ja hoida publikut tegelenud.Saadaval erinevaid värve, mis sobivad teie stiili.Täiendada oma õpetamis-või esitlemise vahendid meie õpetaja kursorit.

Kirje Nimetus: Õpetaja Pointer

Materjal: Roostevaba Teras

Omadused: Puutetundlik Universaalne, mida Anti-slip, Teleskoop

Suurus Andmed:

Voltimata: 62cm/24.41" (Ligik.)

Kokkupandult: 15cm/5.91" (Ligik.)

Märkused:

Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.

Pakett Sisaldab:

1 x Õpetaja Pointer

Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut