Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

Silikoon Kõrvaklappide Puhul Oneplus Nord Pungad 2r Kõrvaklapid Pehmest Silikoonist Kate Silikoonist karpi Traadita Sinine Hammas

Laos
€1.21 €0.60

Sku:

n11841

Sildid:

Kaitsta oma kõrvaklappide puhul meie pehme silikoonist kate.See hoiab ära kahju ja vastab oma isikliku stiili, ilma et see mõjutaks laadimine ja kasutamine.

Kirjeldus:

Nimi: Kõrvaklapid Protective Case

Rakendatav mudelitel: sest Oneplus Nord Pungad 2R

Kaal: 22g

Materjal: Silikoon

Pakett Nimekiri:

1 x oneplus nord pungad 2r juhul

Vaata rohkem toote detailid

1.Mis on spetsiaalselt kavandatud: Meie Nord Pungad 2R juhul pakub kohandatud sobivaks, et ei takista laadimist või kasutamist.Spetsiaalselt loodud juhul on teie earbuds' , kaitstes neid tolmu, kriimustuste ja langeb.

2.Riigikaitse: Meie Nord Pungad 2R juhul pakub täieliku kaitse all-inclusive disain, mis tõhusalt tolmu, kriimustuste ning põrutuste igast küljest, andes sulle riigikaitse.

3.Anti-higi: Meisterdatud lisatasu silikoon materjalist, meie Nord Pungad 2R juhul pakub võrratu kaitse tolmu, kriimustuste, tilgad, ja higi peitsi.See pehme ja tolmu-tõend juhul on teie go-aksessuaar laiendatud bud elu ja ületamatu kaitse.

4.Kerge ja kaasaskantav: Kindlalt kanda oma Nord Pungad 2R juhul kergekaaluline ja mugav karabiin.Naudi oma muusika muretu samas matkamine, reisimine, või sõitmisest kergust.

5.Moodne Stiil: Kohandage oma Nord Pungad 2R juhul oma ainulaadne stiil koos must, tume-roheline või tumesinine valikud.Hoia oma kõrvaklapid ohutu kriimustuste ja dropsi tehes avalduse oma moe mõttes.

Toote Tüüp Kõrva Padjad
Päritolu Mandri-Hiina

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut