Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

1 Tk PS Hambahari Cup Uus Suure Mahutavusega Square Vannituba Cup Tugev ja Sügisel-tõend Suuvesi Cup Vannituba

Laos
€4.57 €2.75

Sku:

n1191

Sildid:

Täiesti Uus ja Kvaliteetne!

Nimi:1 Tk Plastist Majapidamis-300ml Paksenenud Hambahari Cup

Materjal:PS

Suurus:10.8*6,5 cm

Kogus:1 Tk

Värv:Roheline/Sinine/Roosa/Oranž/Lilla Toote Kirjeldus:

1. Mitmeotstarbeline ja Mugav: 1 Tk Plastist Majapidamis-300ml Paksenenud Hambahari Cup on mitmekülgne peale oma vannituba essentials.Oma suure võimsuse, seda saab kasutada erinevatel eesmärkidel, näiteks ladustamiseks hambaharjad, kellel suuvesi, või isegi teenimine vee tassi.See mitmeotstarbeline funktsionaalsus muudab praktiline ja mugav valik sinu igapäevaelust.

2. Tugev ja Sügisel-tõend Disaini: Meisterdatud paksenenud plastmassist, see hambahari cup on mõeldud, et oleks tugev ja vastupidav.See talub juhusliku langeb või jääb lõhkumata või lõhenemist, tagades pikaajalise kasutamise.Vastupidav konstruktsioon annab teile meelerahu, teades, et teie cup on jääda terveks isegi siis, hõivatud vannituba keskkondades.

3. Ruudu Kuju ruumisäästlik: ruudu kuju see hambahari cup on mitte ainult esteetiliselt meeldiv, kuid ka ruumi kokkuhoid.See sobib suurepäraselt nurgad või väikestes kohtades oma vannituba countertop, maksimeerides kasutada ruumi.Kompaktne disain muudab selle ideaalseks vannituba tahes suurusega, mis võimaldab teil hoida oma hambaharjad ja muud tarvilikku organiseeritud ilma risustamist oma ruumi.

4. Suure Mahutavusega jaoks Rohkelt Ladustamine: Koos helde maht 300ml, see hambahari cup pakub piisavalt ruumi mitme hambaharjad või muud vannitoa aksessuaarid.Samuti saate seda kasutada suuvett cup, mugavalt kellel piisavalt vedel teie suuõõne hooldus rutiinne.Suure võimsusega tagab, et teil on kõik vajalik käeulatuses, muutes oma igapäevane töö tõhusamaks.

5. Lihtne Puhastada ja Hooldada: Puhastus-see hambahari cup on imelihtne.Sujuv ja mitte-poorne pind võimaldab kerge eemaldamine hambapasta või muud plekid.Lihtsalt loputa see veega või pühkige niiske lapiga, ja see on puhas ja valmis kasutamiseks.Vastupidav plastikust materjal on ka värvimuutusi, tagades, et karikas jääb oma atraktiivse välimusega aja jooksul.

Komplekti kuulub:1 Tk Plastist Majapidamis-300ml Paksenenud Hambahari Cup

Märkused:

Käsitsi mõõtmine, palun lubage tühised vead suurus.

Värv võib esineda väikesi erinevusi, mis on tingitud erinevatest aknas.

Funktsioon 2 Suuvesi cup
Funktsioon 1 Hambahari Cup
Värv Roheline/Sinine/Roosa/Oranž/Lilla
Funktsioon 4 vannituba cup
suurus 10.8*6.5cm
Funktsioon 3 hambaharja hoidjad
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal PS

0 Selle toote arvustused

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut