Teie Ostukorvi

Kogus: 0
Vahesumma: €0
Tasuta shipping kõiki tellimusi

2tk iminapp Konksud Dušš Raskeveokite Vaakum Dušš Konksud Sees Dušš Super Äraveo eest, Köök, Vannituba, Tualett

Laos
€18.98 €1.23

Sku:

n120343

Sildid:

Esile kirjeldus:

[Super Äraveo] konks on mõeldud koos vaakum iminapp struktuur, mis funktsioone tugev imemisvõimsus, tugev kandevõime kuni 15£, ja seda saab hoida tugev äraveo pikka aega.Super äraveo konks on piisavalt tugev, et hoida rüü, talve mantel, vihmavarjud, kotid ja muud esemed.

[Nr Puurimise] vaakum dušš konks võtab vaakum teooria, mis on lihtne paigaldada ja eemaldada, ei kahjusta seina pinnale.Nr puurimine, nr kruvid, ei auke, ei liimi on vaja.Konks täiel määral ära kasutada oma seina, samas ei kahjusta seina, ja see annab teile korralik ja puhas kodu.

[Eemaldatav & Korduvkasutatavad] iminapp riidepuu saab kergesti eemaldada, kasutades kaardi (nt panga kaart) ja lükake üks pool iminapp konks, et suruvad õhu.Saate eemaldada iminapp konks juures on ja see ei mõjuta tema imemisvõimsus, kui see eemaldatakse.Võite pesta vee järgmisel kasutamist.

[Veekindel ja Vastupidav] iminapp konks on valmistatud premium ABS ja kummi, kõrge tugevus ja sitkus, tugev ja vastupidav, veekindel ja rooste-tõend, ei ole lihtne murda ja tõmbuvad, pestav ja korduvkasutatav, ja seda saab taaskasutada aastat.

[Laialdane Kohaldamine] Need iminapp-konksude külge saab paigaldada klaas, marmor, kivi -, metalli-ja muud sileda pinna, kasutatakse laialdaselt vannitoad, köögid, keldrid, magamistuba, elutuba ja rohkem.Neid saab kasutada rippuvad eri vann käterätid, väikeste riided, käsnad, vanikud, vann harjad, mantlid, kotid, sallid, jne.

Üksikasjalik kirjeldus:

Toote Kirjeldus:

Isekleepuv või kruvi külge konksud alati kahju seinad ja jätta inetu märgid.Meie iminapp konksud vastu vaakum jobu põhimõte, mida saab tihedalt adsorbeerunud mis tahes sileda pinna.Ja seda saab hõlpsasti eemaldada järgmisel kasutamist, mis ei mõjuta äraveo ja ei jäta jälgi, annab sulle ilus seina.

Peamised Omadused:

Peen Töö: Meie iminapp konksud on hoolikalt läbi mõeldud, sile pind, nr takjaid ja teravad servad, mis tagab, et seda ei kriimusta rüü, riigivapi või muu rippuvad esemed.

Lihtne & Stiilne: Meie vaakum dušš konksud võtab lihtsad värvid nagu hõbe, must ja pronks, lihtne ja stiilne välimus on täiesti machi koos kõik kodu kaunistamiseks.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Iminapp Konks

Värv: hõbedane, must, pronks (valikuline)

Materjal: ABS + kumm

Suurus: 8,5 x 6 cm x 3,5 cm/3.4 x 2.4 x 1.4

Kogus: 2tk

Rakendus: köök, vannituba, magamistuba, jne

Märkus:

1.Seal võib olla pisut erinevad pildi ja tegeliku värvi kauba.Me püüame oma parima, et näidata teile täpselt selle värvi.

2.Palun lubage kerge mõõde erinevus tingitud käsitsi mõõtmine.

Detailide Nimekiri:

2 x iminapp Konks

Nr. Konksud 2
Materjal Silikoon Kummist
Päritolu Mandri-Hiina

1 Selle toote arvustused

  • Ostja
    2024-01-20

    oK

Lisa läbivaatamine

Teie e-posti aadressi ei avaldata. Nõutud väljad on tähistatud *

Üldist reitingut